Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


zuna19
5.0/5

Lehidalok! ​Ezt is imádtam. Nora Roberts mindig meg tud lepni.
Egy kicsivel jobb volt ez rész.
Ethan és Grace nekem egy picit szerethetőbbek voltak. Annát és Camet is imádom, de szerintem a Háborgó tenger, most egy kicsit beelőzte a Hazai vizekent.
Nagyon vártam már, hogy nekikezdjek és nemhiába, mert fantasztikus volt.
Ez a rész is nagyon megható, 1-2 könnycsepp volt itt is, de nagyon sok helyen vicces volt, és persze a romantika sem marad el ezek mellett. Az írónő nagyon tudja, hogyan kell lekötni az embert, imádom, ahogy az érzelmeinkre tud hatni újra és újra.
Ethan a maga lassúságával belopta magát a szívembe, és az ahogyan Aubrey-val bánik egyszerűen csodás. Az a kislány egy tünemény. Annyira imádni valóak így hárman. Szeretem ezt az összeállítást. A nyulas história fenomenális volt, hasaltam. Ennyi hülyeséget összehordani.
Itt is, azt tudom mondani, mint az első résznél, hogy letehetetlen és újraolvasós!


Először, ​amikor csillagoztam, 5 csillagot adtam, a véleményem nem változott másodikra se.
Kb háromszor nevettem fel hangosan, így visszagondolva mindegyikhez volt köze Annának, így kimondhatom, hogy örülök, hogy bekerült ebbe a családba.
Grace szerencsétlen velem nem volt könnyű neki, mert van egy Grace nevű munkatársam, akit utálok, tehát ahányszor megláttam a nevét, elkapott a mentális öklendezés. Így inkább Aubreyt szerettem, mint az anyját. Persze sírtam is.
Sethben pedig nagyon szerettem, h direkt szopatta a többieket a nyihogásaival.
Amit hiányoltam, h én pl Anna helyében, amikor a végén elkapta Ethant, h akkor beszélgessünk, mindenki tudta, miről lesz szó, előhoztam volna a sztorit a nyulakról, meg az őzekről, akik lerágják az ember virágait… a poén adta volna magát.
Stellával és Ray-jel én is szívesen találkoztam volna.


NightStar
4.5/5

Ez ​a rész is nagyon tetszett. A türelmes, nyugodt Ethan és a kedves, büszke, gyermekét egyedül nevelő Grace. Természetesen már az előző részben lehetett sejteni, hogy az írónő egymásnak szánta őket, nagyon jó párosítás.


klaratakacs
3.5/5

Önálló ​romantikus regénynek lehet, hogy nagyobb tetszést aratott volna nálam, de tekintettel arra, hogy egy trilógia középső darabjáról van szó, ami sehova, ismétlem az égegyvilágon sehova nem vitte előbbre Seth történetét, örülhet a 3,5 csillagnak.
Amit szerettem benne az a kisvárosi helyszín, az egymást ismerő, mégis néha egymásra csodálkozó szereplők. Jó a hangulat, épül a hajó (ha még egy gyalulás leírást el kell olvasnom, sikítottam volna), száradnak a ruhák, mint egy végtelenített mosópor reklámfilmben. (Oké a fiúk gyalultak, a lányok mostak. Esetleg csirkét sütöttek, vagy sült csirkéről beszéltek.)
Ami érdekelt volna, a negyedik fiú Seth története, kb. három oldalnyi volt az egész könyvben. Már az első résznél éreztem, hogy egy kötetben meg kellett volna írni, de a második rész már meggyőzött erről.


Ancsúr
5.0/5

Ez ​a sorozat egyre jobb, és jobb!
Bár Grace az első részben nem lett a kedvenc szereplőm, de ebben a könyvben nagyon a szívemhez nőtt. Főleg azért, mert végre képes volt azt a drága Ethan gyereket kicsalogatnia a csigaházából, aki nem mellesleg a második kedvenc Quinn fivérem a sorozatból. Aztán akit még nagyon szerettem: Seth és Grace kislánya. Seth tényleg egyre inkább megnyílik nem csak a fivérek felé, hanem az olvasó felé is.
A történet szempontjából nagyon nagy piros pontot kap a könyv, hogy itt a félreértések tárgyát nem az generálta, hogy a szerelmeseink szeretik-e a másikat, vagy sem, és hogy azt nem képesek egymás tudtára adni, hanem… valami egészen más. (Nem spoilereznék. :) ) Az egyedüli dolog, amit kicsit sajnálok, hogy Cameron és Anna esküvőjén nem olvashattam el. Biztos szép lehetett, ha annyi ódát zengenek róla a könyvben.
Valószínüleg már holnap… vagy akár már ma is belekezdek a 3. részbe. :D


Nagyon ​szeretem ezt a sorozatot, N.R. nagyon jól ír, abszolút oda tudom magam képzelni a helyszínre. A testvéri összetartás és egy régi-új szerelem szálai keverednek.


Crona
4.5/5

Már ​egy ideje megvan ez a könyv ,de csak most szántam rá magam hogy elolvassam. Nagyon tetszett.
Mindegyik szereplőt nagyon megszerettem. Ethan nem könnyű eset, de azért nagyon bírtam. Grace-el semmi bajom nem volt , Ethan-el tökéletesen össze illenek. :)
Alig várom már hogy megszerezzem a harmadik részt. :))


Ethan ​a csendes fiú. Imádni való, ahogy Grace körül köröz, ahogy Aubrey-val bánik. Imádtam, ahogy Grace és Anna úgymond hátba támadják. :-) Tetszik továbbra is, ahogy a fiúk Seth mellett vannak, tetszik, ahogy átalakították az életüket, hogy megtarthassák a Ray-nek tett ígéretüket. Grace-n olyan aranyos volt, mikor Anna miatt izgult.


danlin
5.0/5

Kicsit ​nyugodtabb ez a rész címe ellenére, persze nem teljesen dráma vagy félreértés mentes. A párost ismerjük már az előző részből: Ethan és Grace már évek óta szeretik egymást, de egyikük sem lép különböző okból. Gyógyították egymást, helyenként mégis szerettem volna megrázni őket, mivel az egyik mindent magába fojt, a másik pedig büszkén duzzog. A háttérben kicsit továbblépett a törtnét, Seth anyja levelet ír, ami felzaklat mindenkit. De talán fontosabb az, hogy Seth annyira megszokta fivéreit, hogy még bosszantani se rest, és féltékeny Grace-re.


A ​sorozat második része is egy napos program volt :) Ez a rész is hatalmas kedvenc, vagy inkább KEDVENC :) nem tudok tartalmas kritikát írni, csak annyit, hogy imádom. Remek történet.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

13.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók