Ajax-loader

A ​könyvben technikákat és kitűnő recepteket találunk a világ legjobb mesterszakácsaitól, mint Marcus Wareing, Shaun Hill, Paul Gayler, Ken Hom, Charlie Trotter. A világ legjobb mesterszakácsainak tanácsát követve elsajátíthatjuk a legbonyolultabb fortélyokat és kialakíthatunk saját főzési technikákat is. Peter Gordon a fűszerezésről, Pierre Hermé a tésztákról, Shaun Hill a levesekről, Marcus Warening a húsokról, Atul Kochhar az indiai konyháról, Dan Lepard a kenyerekről osztja meg velünk tapasztalatait. A mesterek szenvedélyes hivatásszeretete saját szakácstudományunk gazdagítására ösztönöz. A világ minden tájáról tanulhatunk fortélyokat, praktikákat, hogy finom, különleges fogásokkal kápráztathassuk el családunkat, vendégeinket. A csodálatos illusztrációkkal díszített gazdag album konyhánk dísze lehet – minden értelemben.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók