Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Chöpp
5.0/5

Őrült ​jó! Osztatlan siker gyerekeknél, felnőtteknél egyaránt! Mindenkinek ajánlom!
Tatu és Patu két Istentől elrugaszkodott őrületesen bolondos feltaláló-csemete. A “Na ez nem igaz” felkiáltásokkal fűszerezett állandó röhögés garantált! Fantáziadús, remek, aprólékos grafikájú, hihetetlenül friss, élvezetes, kegyetlenül jó könyv gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt! Javasolt nem harsány hö-hö-hő- zés közepette, vagy csukló nevetéssel felolvasni csemetéinknek, sem ujjal mutogatva, hogy “Azt nézd!”. Bár mindkettőt nehéz megállni.


anni_olvas
5.0/5

Ez ​eddig s kedvenc Tatu és Patum, olyan, ami a szülőknek is tetszhet. Kiváló ötlet a “reggeli elkészítőgép”, ha valaki netán sorozatgyártásba kezdene, mindenképpen gondoljon ránk :)


nretzse
5.0/5

Szétröhögtem ​magam rajta. De a mumusriasztót tuti megcsináljuk a gyerekekkel.

http://nretzse.blogspot.com/2011/09/tatu-es-patu-fura-masinai.html


Kisfiam ​imádja! Már napok óta Tatu és Patu fura masináit nézegetjük és elemezgetjük. Nem kimondottan mesék, inkább fatáziát megmozgató masinák leírásai. Minden olvasásnál felfedezünk egy újabb apróságot, amit részletesen lehet elemezni.


Zizmóka
5.0/5

Nagyon ​szeretem Tatu és Patu kis vicces találmányait. néhány talán még hasznos is lehet.


Talise
5.0/5

Csillagos ​ötös! Zseniális!


akire
5.0/5

Azért ​is jó, hogy az anyukám mindig mindent elolvas előlünk, mert már tudja a Tatu és Patu fura masinái-ból, hogy nem csak mi vagyunk ilyenek. Ettől a testvérpártól ő is elirigyelt valamit: amikor már elege van belőlünk, szívesen magára venné az egész arcot fedő, minden küldő dolgot kizáró hógömb-sapkát. Mivel ilyenünk sajnos nincs, így anyukám újra gyűjteni kezdi a következő életkorunkra az olvasmányokat, ami neki persze visszafelé van az időben.


Uzsonna
5.0/5

Sokáig ​nem foglalkoztam vele, elriasztott a borító. Egyszer aztán véletlen kinyitottam és a “reggelikészülődés automata” egyszerűen elbűvölt. Így tovább lapoztam és megismerkedtem a többi masinával is.
Érdemes ajánlani a gyerekeknek, de felnőttet is elszórakoztat (ahogy engem is)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók