Ajax-loader

Franciaországban ​már több, mint 60 000 kislány clitorisát kimetszették. Világszerte minden évben hasonló módon csonkítanak meg 2 millió kislányt. A hagyományok szerint ez a módszer fokozza a nők termékenységét, garantálja a fiatal lányok tisztaságát, szüzességét, és biztosítja a nők hűségét… Valójában barbár csonkítás, mely veszélyezteti a kislányok életét, örökre megfosztja őket a gyönyör érzésétől, és összetöri női életüket.

“Két asszony elkapott, és bevonszolt a szobába. Az egyik mögöttem volt, a fejemet fogta, és teljes súlyával a vállamra térdelt, nehogy megmozdulhassak; a másik a két térdemnél fogva szétfeszítette a lábamat…”

Khady élő tanú. Mint hétéves kislány maga is átélte azt a megmagyarázhatatlan rémálmot, majd később, mint a fiatal nő, felfogta és megértette az ősi hagyomány barbárságát. Könyvében olyan túlélő útját kísérhetjük végig, aki ritka bátorsággal tárja fel mindazt, amit át kellett élnie, s aki a világ minden táján fáradhatatlanul küzd azért, hogy megmenthesse a gyermekeket a rájuk váró borzalomtól.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók