Ajax-loader

Andrew ​Martin megoldja a világ legbonyolultabb matematikai rejtélyét. Aztán eltűnik, és a közeli autósztrádán bukkan fel újra. Anyaszült meztelen, és barátságosan leköp minden arra haladót. Ám ez a férfi már nem Martin professzor, hanem egy idegen lény, aki a tudós alakját felvéve azért jött, hogy információkat gyűjtsön és megsemmisítse a képletet, amely veszélybe sodorhatná az univerzum jövőjét. A lény figyel, de nem ért semmit az emberekből. Miért hordanak ruhát, miért alapítanak családot, miért bámulják hétvégenként, ahogy huszonkét férfi kerget egy labdát? De a legfontosabb: mi az a furcsa érzés, amely összeköti az embereket, és amit úgy hívnak: szeretet?

Matt Haig könyve egyszerre humoros sci-fi és szívmelengető mű a világegyetem legnagyobb rejtélyéről, azaz rólunk, emberekről.

“Matt Haig briliáns módon mutatja meg, hogy mi a szerelem, és mit jelent embernek lenni. Nagyon régóta az egyik legjobb könyv, amit olvastam.” (S. J. Watson, a Mielőtt elalszom című világsikerű könyv szerzője)

Értékelések
5.0/5 - 2 értékelés alapján

Zseniális humorral tálalt, elgondolkodtató életfilozófia. Fantasztikusan ábrázolja az emberi létet egy külső szempontból, a földönkívüli szemszögéből nézve. Gyakran szinte egyszerre sírtam a meghatódástól és nevettem a humoros helyzeteken. Nem véletlenül a kedvenc könyvem.


Alapállás:
- egy jelentős matematikai áttörés a Föld nevű bolygón, Andrew Martin professzor jóvoltából.
- egy földön kívüli civilizáció, amely tudomást szerez erről a történésről, és feltett szándéka, hogy még a nyilvánosságra hozatal előtt megsemmisíti az eredményt, és a hozzá vezető utat jelentő módszert. Bármi áron.
- egy földön kívüli személy, akit büntetésből megbíznak a fenti feladattal.

Számos mulatságos, nevettető eseten keresztül a földönkívüli kénytelen rádöbbenni, hogy van miért megmenteni, de legalábbis megkísérelni megmenteni az emberiséget a pusztulástól.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://konyvcserelde.blog.hu/2016/09/05/en_es_az_emberek_konyvajanlo_es_kiadoi_rukk


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

53.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók