Ajax-loader

Előszó. ​Öt éven keresztül leírtam minden álmomat, amire reggel vissza tudtam emlékezni – ma ezek a jegyzetfüzeteim majdnem egy egész sort foglalnak el a könyvespolcomon. Egyedülálló dokumentum ez életem öt évéről, őszintébb és izgalmasabb, mint amilyen egy napló lehetne. Visszatükrözi életemnek azt az öt évét, amelyet eddig a legérdekesebbnek tartok. Elkeseredésről és reményről, fájdalomról és örömről, könnyekről és nevetésről, magányról és kapcsolatokról, gyengeségeimről és erősebb oldalaimról szóló szavak – és egyben annak a története is, miként alakítottam ki új életmódomat, mind egyénként, mind közösségi emberként.
Álmaim tanulmányozása során lehetőségem nyílt arra, hogy mint egy színházi nézőtéren ülve, kiértékeljem magamat: életem forgatókönyvének íróját, rendezőjét és főszereplőjét. Elcsodálkoztam azon, amit megláttam, a sok-sok éven át elnyomott igényeken, és olyan erősségeimen, amik létezését nem is sejtettem.
Álomnaplóim kiadásra nem alkalmasak, ahhoz túl személyesek. Ehelyett választottam ezt a módszert, a funkcionális álomértelmezés módszerét – ez a személyességnek egy általánosíthatóbb mértéke. Teljesen autentikus, hű leírása annak, amit véghezvittem, és megfelelően bemutatja, milyen változást lehet elérni az élet minőségében akkor, ha az ember szorgalmasan és érdeklődve dolgozik az álmaival.
Életem megjavult. Megszűnt bennem a félelem, ami addig gyakran irányított. Elkezdtem bízni önmagamban. Valamilyen bátorságra tettem szert, aminek révén mélyebb személyes kapcsolatokba merészkedhettem. No meg, ezenkívül leadtam azt a fölösleges harminc kilót, ami kamaszkorom óta rajtam volt.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók