Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


egy_ember
5.0/5

Nem ​tudom, hogy alszanak el a kis Parti Nagy gyerekek, ha a papa mondja az estimesét. Én biztos nem tudnék a röhögéstől.


DaTa
5.0/5

Cserhalmi ​György előadásában hallgattam, ebéd készítése közben. Elvarázsolódtam. A csirkét meg majdnem odaégettem, mert csak a történetekre figyeltem…


Sicc
4.5/5

Parti ​Nagy Lajossal hadilábon állok. Nem olvastam még tőle felnőtt könyvet, csak beleolvastam a Fülkeforba, és nem jött be a stílusa. Viszont a [[http://moly.hu/konyvek/lovasz-andrea-felnott-gyerekirodalom| Felnőtt gyerekirodalomban]] szó volt erről a könyvről, ezért elolvastam belőle egy mesét. Hát nagyon jókat derültem. Szóval igazából tetszett. Jók a szóalkotásai, a humora, csak egyszerre sokat nem tudtam tőle olvasni, mert fárasztó. Ezért is tartott eddig ezt a rövid mesekönyvet elolvasnom! :):)


cippo
5.0/5

Hát, ​szégyenszemre hangoskönyvben, cserébe viszont összedobtam egy felfújható gumimedencényi mennyiségű tiramisut, amíg hallgattam. Úgyhogy örömforrás az egész családnak. Csókolom úgy a Parti Nagyot, mint a Cserhalmit összevissza.


Ez ​fantasztikus.
Hihetetlen ez a stílus.
Messzi gyermekkoromat hozza vissza, sírni tudnék az örömtől, meg a sok mosolygástól.
Ha lehetne, felolvasnám mindenkinek.
Kíváncsi lennék, milyen lehet Cserhalmi György előadásában, mert neki is csodálatos a hangja, és amúgyis nagyon szeretem.


borga
5.0/5

:D ​Ez ám a népmese, nem vitás. Mert hát mindenki magára ismerhet, ők is csak olyanok mint mi, mindenki nézi a tévét, még ha kályha, akkor is. Tán még az egérke is nézte volna, ha nem kellett volna nagyhirtelen férjet találni az úri lányának.
Imádtam a szóhasználatát, még ha egy részét csak sejtettem, mit is jelent, bár a pungacekkert már kibeszélték. :)


Miamona
5.0/5

Hát ​ez BŐDÜLETESEN BITANG JÓ! :) Tagadhatatlanul nagy szerepe volt ebben a fergeteges élményben Cserhalmi Györgynek is; egy semmi poént nem tartalmazó szimpla mondatán is akkorákat tudtam fetrengeni, hogy ihaj! :D És hát jó moly naftalinig tanul, így tudtam meg többek között azt is, hogy a nem kólaszagú eszkimóvadászok fuvolacsontúak, és hogy a föld kerekén nincs hatalmasabb az egérnél! :) Parti Nagy Lajos! Partizunk mi még! :)


Vacskamati78
5.0/5

Rendkívül ​jó a humora, meghökkentő és ízes beszédű. Egymás után többször elolvastam, meghallgattam. Azok a különös fricskák, kifejezések, apró változtatások a népmeséken – zseniális! Ajánlom mindenkinek!


sztimi53
4.5/5

Még ​mindig kitekeri, facsarja a nyelvünket, mégpedig oly mód, hogy ha irigy lennék, elöntene a sárgaság csunnyán, és ezek a mesketék közelebb hullámoznak hozzám, mint a Balaton, a szívemet, mely olyan keményen állt hozzá, mint a fagyott kutya lába, megpuhították, főleg nevetés, kuncogás mián. Még akkor is, ha van benne utánérzés (pl. a kedvencem http://moly.hu/idezetek/11461), ami persze nem baj.
Cserhalminak puszi a borostáira a felolvasásért. Ma éjjel ez volt az esti mesém, most álomra hajtom fejem és az új bolhabőrcipőmmel álmodom!


Szerintem ​ez egy jól sikerült kis könyv, jól szórakoztam.
Ha lesz majd gyerekem és kicsit idősebb lesz, akkor neki is olvasni fogok belőle, mert vicces, jó a nyelvezete és nem szokványos “mesék”.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

11.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók