Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ezúttal ​Kippkopp télen segít egy bajbajutott cinegén, majd a többi cinegének is visz ennivalót. Fontos téma, ennek kapcsán akár arról is lehet beszélni a gyerekekkel, hogy miért fontosak télen a madárházak, vagy a magvak kirakása, mert bizony vannak madarak, akik itthon maradnak. A rajzok ebben is nagyon aranyosak. :)


Kippkopp, ​a hóban talál egy madárkát,aki átfagyott a hidegben. Meleg kamrába viszi, és a többi madárkának is visz ennivalót, akik nem találnak eleséget. Egész tavaszig eteti őket.


Zoe27
5.0/5

Kippkopp ​a gesztenyegyerek a legkisebbeknek segít a világ megismerésében.
A gyerekek ebben a történetben könnyedén tanulják meg az egymásról való gondoskodás jelentőségét.


lenne
5.0/5

Aranyos. ​Férjemmel megegyeztünk, hogy beszerezzük a sorozatot. Kicsit egyébként furcsa, hogy egy gesztenye diót visz a cinkéknek, de még mindig jobb, mintha a ruhás kutyák vennének meztelen kutyákat. (Weöres Sándor: Kutya-tár)


imma
5.0/5

Ebből ​csak arra emlékeztem, hogy kiskoromban nagyon szerettem, úgyhogy most újra elolvastam. Persze, a segítségnyújtás általánosságban is nagyon fontos, de ez a mese konkrétan arra is tanít, hogy etessük télen a madarakat, és ez szerintem nagyon jó.
A régi kiadást szerettem volna megszerezni, mert valamiért úgy rémlett, hogy az leporelló (nem az), de utánanézegettem, és bár furcsa, hogy át lettek rajzolva a képek a formátum miatt, meg át lett írva a szöveg (azt aztán végképp nem értem, hogy minek), elég jó ez is. Különösen, hogy a régit sehol nem lehet már kapni :)


Kippkopp ​egy reggel arra ébred, hogy esett a hó. Elindul felfedezni a téli tájat és közben megetetni a madarakat is.


Eftímea
5.0/5

Kippkopp ​beteg, fáradt cinkére talál. A madárka kérésére ennivalót visz a többi cinkének. Viszontagságos úton, de elér céljához.
Ebben a történetben is bebizonyosodik a szeretet és a kedvesség ereje.


Fairy
5.0/5

Cuki ​mese a szeretetről és a felelőségvállalásról.
A kisfiam olvasta fel nekem.


Sztike74
5.0/5

Nagyon ​kedves történet, szép színes rajzokkal. Olyan értékekkel, mint a gondoskodás és segítségnyújtás. Marék Veronika szó szerint szeretettel tanítja a legkisebbeket. Ráadásul igazi téli mese: hóeséssel, madáretetéssel.


Iustitia
5.0/5

Kippkopp ​téli kalandja, segítőkész és jólelkű hozzáállása, hogy megmenthesse a madarakat a hideg és az éhség elől, megmelengeti az ember szívét.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

27.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók