Ajax-loader

John ​Sandford valamennyi könyve igazi szenzáció, legújabb regénye azonban egy különleges meglepetéssel is szolgál: új főhőst ismerhetünk meg benne. Az egykori afganisztáni sebesült katona, a bottal bicegő Jake Winter minden tekintetben megnyerő személyiség. Egyetemi tanár, ám veterán múltjának, valamint a magas politika körében szerzett tapasztalatainak köszönhetően gyakran kap nyomozói feladatokat egyenesen a Fehér Házból – nem ritkán magától az Amerikai Egyesült Államok elnökétől. Ezúttal is erről van szó…
Titokzatos körülmények között eltűnt egy volt republikánus szenátor, Lincoln Bowe. Néhány nap múlva megtalálják lefejezett és megégett holttestét. Mi történhetett? Kik állnak a szörnyű gyilkosság hátterében?
Az őrszemeknek nevezett félkatonai szervezet tagjai, akiknek Bowe szenátor ellenfele, a demokrata Arlo Goodman a vezetőjük? Vagy a melegek közötti féltékenységi drámáról van szó, hiszen – mint utóbb kiderül – Lincoln Bowe közéjük tartozott? Esetleg kíméletlen politikai gyilkosság történt? Ebben a lebilincselően izgalmas történetében az amerikai közélet legsötétebb útvesztőit járjuk végig Jake Winter nyomában.
Jan Sandford valójában álnéven ír. A Pulitzer-díjas újságíró, John Camp publikál ezen a néven világszerte kedvelt bűnügyi regényeket. Korábbi Davenport- és Kidd-történeteit ugyancsak a JLX Kiadó jelentette meg Magyarországon.
A szerző Minnesota államban él, és nagy rockzene-rajongó!

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

9.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók