Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Eviii
4.0/5

Aranyos ​volt, de… Utolsó résztől kissé többet vártam… Értitek, na. Az elmaradt. De nagyon megszerettem ezt az egészet, örülök, hogy első mangáim között szerepel. ^^


Petrás_Anna
5.0/5

Legjobb ​rész :-D


ap358
4.0/5

Többre ​számítottam. Újból a humor került előtérbe, a cselekmény eltörpült.
Az egész sorozatnak így visszanézve olyan hatása volt, mintha egy előtörténet lenne. Még csak itt kezdődhetnének Raenef kalandjai, mint démonnagyúr. Kíváncsi lettem volna, hogy milyen “uralkodó” válik belőle, milyen nehézségeket kell még leküzdenie. Erutis és Chris kalandjaiba is beletekinthettem, de számomra ezek is lezáratlanok maradtak.
Még csak most olvasnám igazán, mi is lesz a karakterekkel, így sajnálom, hogy ez volt az utolsó rész.


schesztiஐ
4.0/5

Nagyon ​szerettem ezt a sorozatot, de kicsit túl hirtelen a vége. Szívesen olvastam volna még Raenef-ről és Eclipse-ről.
A kis extráknak nagyon örültem, édesek! :)))


Ahogy ​gondoltam itt már nincs lényegi történet csak egy-egy fejezetnyi epilógus minden fontosabb karakternek. Itt ismételten átveszi a szerepet a humor inkább, meg egy kis érzelmi töltetet még rápakol a történetre, főleg Raenef fejezetében. Még mindig nem értem mi olyan jó az olyan karakterekben, akik követik a másikat, mert belehabarodtak és mindent megtesznek, hogy bizonyítsák mennyire szeretik a másikat. Ez tipikus manga vonás, a Fairy Tail-ben is meg van és sose értettem miért jó ez, mikor egy tök rossz képet közvetít a fiatalabb, tapasztalatlanabb olvasók felé… Ilyenek miatt levontam egy fél csillagot, de igazából tényleg úgy érdemes olvasni a sorozatot, hogy az embernek nincsenek nagy elvárásai.


RoseMarry
4.0/5

Az ​előző részekhez képest kicsit gyengébbnek éreztem, viszont tetszett, hogy Erutis és Chris mindennapjaiba is betekinthettünk kicsit :)


Chloe_Cassie
5.0/5

Jó ​kis történet volt, szórakoztató. Jól ki lehet vele kapcsolódni.


Leah
3.0/5

ó ​történet . jó volt elolvasni… csak a vége nem nagyon tetszett
az utolsó kötetet kicsit feleslegesnek érzem .. a 6.ban +2 fejezetben lelehetett volna zárni a történetet… de így is jó


SayanKimblee
4.0/5

Nagyon ​sajnálom, hogy véget ért ez a manhwa! Furcsa egy kicsit, hogy egy teljes évet ölel fel Raenef életéből ez a pár kötet, mert így túlságosan rövidnek tűnik a történet. És szerintem vannak is jócskán olyan témák, amelyeknek a részletesebb kifejtését több olvasó is nagyra értékelt volna. Annyira szívesen olvasnám még…! Hiányozni fognak az ifjú démonnagyúr bugyuta megnyilvánulásai. :)


Mithrel
5.0/5

Hát, ​ha eddig nem szerettem volna a mangákat, ennek a sorozatnak az elolvasása után tuti belezúgnék! Mert imádtam a szereplőket és a sztorit is, tele humorral! <3 Maguk a rajzok is nagyon tetszettek, gyönyörű, átláthat, jó a tagolása. Most pedig ülök és várom Eclipse-t, hátha kiderül, hogy Démmonagyúr vagyok…


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

10.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók