Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


meseanyu
4.0/5

A ​desszertek, különösen a pohárkrémek jópofák, meg a többi részben is vannak inspiráló dolgok, de biztos én olvasok sok szakácskönyvet és/vagy főzök változatosan és újszerűen, de sok receptnél azt éreztem, hogy ez bizony nem egy nagy szám, ilyet, vagy ennél különbet én is csinálok nap mint nap. A diéta részéhez, hogy mennyire használható, nem tudok hozzászólni, mert szerencsére nem kell ilyen szigorú diétát tartanom.


Mrs_Mila
5.0/5

Ezek ​bizony újabb finom falatok! És lemondás nélkül! Ahogy írja is.
HAtalmas segítségek ezek a könyvek! Rengeteg finom kaja, bár időnként észreveszek átfedéseket, minimális különbséggel. Nagyon tetszik hogy a kalória és a ch mennyiség is meg van határozva bár én ezeket mindig újraszámolom, az adott változtatásokkal és termékekkel együtt.
Nagyon jó, hogy étkezések megfelelően vannak bontva a részek, így könnyebb kiválasztani az aktuálisan legmegfelelőbbet :)
Eddig még minden működött, amit benne találtam! Ami azért nagyon ritka :)


dianna76
4.0/5

Sajnos ​a második kötettel kellett kezdenem, mert az elsőhöz nem jutottam mindjárt hozzá. Tetszik a bevezető szöveg, s hogy nincs túl bő lére eresztve. A nyersanyagok szénhidráttartalmának ismertetése jó, s a recepteknél ott a CH mennyiség egy adagra vonatkozóan. Az elkészítési időknél megőrjített, hogy a megadott perchez/órához odabiggyeszti: + főzési/sütési idő. Miért, az egyébkent nem számít az elkészítési időbe??? #Ja, persze, közben lehet pl. vasalni, takarítani.#
Az nem mondott számomra újat, hogy a hús mellé rizs és burgonya helyett ajánlotabb zöldsalátát és egyéb zöldségeket fogyasztani inkább. Húsok elkészítésénél a mustáros-joghurtos, bundázott, tepsiben sütött csirkemell fogott meg. A zöldségfasírttal annyi volt a bajom, hogy igyekszem kerülni az olajban sütést. De talán ez is működne sütőben elkészítve. Viszont a kötet – felvágottakat szanáló – reggeli javaslatai tetszettek, és jegyzeteltem is pár ötletet. A desszertekkel igazából nem tudok mit kezdeni. Ennyivel bármit ehetünk kis módosítással (egészségesebb liszt fajta, édesítő), és persze mértékkel. Ellenben a neves sütemények ízvilágát képviselő pohárkrémek ötletesek. Ezekből lesz, amit kipróbálok.


Kedvencem ​a zöldségfasírt recept.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók