Ajax-loader

Mia ​Anne tizenhat éves, és nem túl lelkesen Pestre költözik apja munkája miatt.
Egyik éjjel azonban különös fantasy világgal álmodik, ahol ő egy mágus, és onnan kezdve álmában egy helyes, pimasz lovagot bosszant.
Bele lehet zúgni valaki állába?
Kósza csavargó kölyökből lett lovag, semmi kedve egy lányba beleszeretni, és feladni a nehezen kiküzdött életét. Ám nyugtalanítja a szemtelen varázslólány, túl sokszor kalandoznak felé a gondolatai.
Legszívesebben sose látná őt viszont, de a lány hatalmas veszélyben van, két világ akarja holtan látni.
Mitől férfi a férfi, és lovag a lovag?
Amon, az apa, világhírű agykutató zseni, ám nincsenek érzelmei, és a gyereknevelést is könyvekből oldja meg. Budapestre rendelik, Közép-Európa legnagyobb titkos laborjába, a négyes metró alá, ahol a katonaság kétségbeesetten próbálja megakadályozni a két világ között lévő mágikus Fal átszakítását.
De ki lehet az ellenség? Mi erősebb, a mágia vagy a tudomány?

Értékelések
4.5/5 - 2 értékelés alapján

Kedves, mókás történet!


Karina
4.0/5

Egy picivel több, mint egy éve, hogy megrendeltem ez a könyvet. Legelőször a borítója fogott meg, utána pedig a címe.

Mikor kibontottam a csomagot ez volt legfölül. Míg én a számlát nézegettem, apum kivette és csak nézte. Eltelt egy fél perc és rám nézett, hogy “ez most célzás akar lenni?”. Én csak röhögtem és inkább kivettem a kezéből. Úgy hogy, amikor csak ránézek a könyvre, mindig ez jut róla eszembe.

A történet jól kezdődött, és izgalmas volt, addig amíg nem értünk egy Amon Dollond professzor-os részhez. Nekem ezek a részek nem tetszettek. Csak a tudományos részek kicsit unalmasak voltak nekem. Mia Anne és Kósza szemszögei ezzel szemben sokkal érdekesebbek és izgalmasabbak voltak.

Röviden a történet:

Mia Anne és az édesapja Amon Dollond professzor Pestre költöznek. Három évvel ezelőtt Mia Anne édesanyja autó balesetben meghalt és Mia Anne súlyosan megsérült.

Akkor este is történt egy autóbaleset. Vajon ez véletlen? Mikor Mia Anne aznap este elalszik, egy középkori világban ébred fel. Igen, de találkozik egy pimasz, jóképű lovaggal, akinek megkeseríti az életét. Amíg Mia Anne mit sem sejt semmit erről az álomvilágról, addig édesapja Amont felkészik, hogy próbálja megakadályozni a két világ között lévő mágikus Fal átszakítását.

Összegezve:

Most kivételesen a szereplőkkel nagyon nem volt bajom, csak Amon professzorral, mert az ő részei picit unalmasra sikerültek, de a könyv végére egy óriási nagy változáson ment keresztül. A vége felé kezdett picit unalmassá válni számomra a könyv, de a legvége azért kárpótolt.

Most így nagyon nem hiszem, hogy még egyszer elolvasom, mert annyira azért nem tetszett, de kitudja mit hoz még a jövő

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://karinaandbooks.wordpress.com/2017/02/11/on-sai...


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

58.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók