Ajax-loader

A ​könyv jelenleg több mint 40 országban jelenik meg, a magyar kiadás különlegessége, hogy a rajzokat Agócs Írisz készíti hozzá.
Világszerte anyukák ezreinek segít a könyv, hogy az izgága gyerekeket álomba ringathassák. Azt beszélik, Vilmos herceg és Katalin hercegnő kisfia, György herceg is erre a mesére alszik el…
Az Aludj el szépen, Bendegúz! megjelenése után nem sokkal világsiker lett. Ez az első magánkiadásban kiadott könyv, ami rögtön az Amazon sikerlistájának élére került, olyan címeket taszítva le, mint a Lány a vonaton, vagy Harper Lee-től a Menj, állíts őrt! Sikerét annak köszönheti, hogy pszichológus szerzőjének meséje tökéletesen alkalmas minden gyermek megnyugtatására és könnyű elaltatására a szerző azt ígéri, 10 perc alatt bárkit elaltat. A történet a bölcsőringatás verbális megfelelője, ami mindenkit álomba ringat – mondja Ehrlin.
Nem tudom, hogyan ér véget a történet, mert mindig elalszom. Remélem, sosem tudom meg. – írja az Amazonon egy hálás anyuka.

Értékelések
3.0/5 - 1 értékelés alapján

emese gy.
3.0/5

Ha könyv instrukciói alapján olvasunk, a rengeteg ismétlés, hangsúlyozás, elnyújtott beszédmód és a történet vontatottsága a gyereket talán álomba ringatja, de a szülők vérnyomása garantáltan az egekbe szökik. Mert annyira, de annyira fárasztó (ásítás). Folytatás a blogon:

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://minimoly.blog.hu/2017/03/05/carl-johan_forssen_ehrlin_aludj_el_szepen_bendeguz


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.0/5

Statisztika

8.7
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók