Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Szami81
4.0/5

A ​fordításról:
Komáromy Rudolf fordításainál már máskor is észrevettem, hogy érdekes a szókészlete, időnként talán nem szerencsés a szóválasztása.
Csak a végén kezdtem írni, úgyhogy a teljesség igénye nélkül pár (ugyebár itt kamaszok beszélgetnek): Ki énekli ezt a nótát?, a sejhajomba csíp, a fütykösöm, lötyögős farmer, hiába vakerálsz, csak úgy blindre kell odamennünk (?), fejezd be a kurázsigyűjtögetést, lotyinger, kebelfék(=melltartó), skerázzunk(?)

A könyvről:
Nagyon minimális történés van benne, nagyon felületesen tálalva, igazi mélységet ne várjunk. Az Ella és Micha közti kémiára épít, bár ez nagyjából el is viszi a hátán a regényt. Szerettem volna többet olvasni a gyerekkorukról, és megérteni, miért hárít ennyire Ella, mert számomra nem volt világos. {{Végig vártam, hogy kiderüljön valami borzasztó, pl, hogy megerőszakolták, és azért esik pánikba már egy csóktól is, de nem.}}
Mindazonáltal jó volt ez. Egynek.


Sippancs
4.0/5

Kicsit ​kidolgozatlan, összecsapott és depresszív hangulatú, de a végére egészen megszerettem. Ha többet kaptam volna a visszaemlékezésekből, a gyerek és tinédzser Michából és Ellából, talán meglett volna a 4,5 csillag is, de így túl sok minden maradt homályos, és lett elnagyolva, nem megmagyarázva. A lezárt befejezésért viszont hatalmas plusz pont, végre egy olyan sorozat, ahol nem a függővég miatt kell mérgelődni!
Várom a következő részt!


MFKata
4.0/5

Rövid, ​könnyed rubin pöttyös piercinges zenész fickóval és csöpp autóversenyzéssel fűszerezve….
Kell ennél több a kikapcsolódáshoz? ;-)

Bővebben:
http://mfkata-about.blogspot.hu/2015/12/jessica-sorensen-ella-es-micha-titka.html


Ez ​egy számomra nagyon vontatott történetnek minősült. Ne értsen senki se félre,de nem valami egyszerű lélegzetes volt…. Nekem nem nagyon jött be, de azért megéri elolvasni, már-már azért is mert ez egy szép kis történet ha kiveszünk belőle ezt meg azt…. Szóval nekem eddig jeles…. A második részre kíváncsi vagyok azért….:D


Kawaii_vIVIv
5.0/5

Nekem ​ez még jobban tetszett mint a véletlen sorozat. Kapunk morzsákat Ella és Micah múltjából és a kapcsolatukból.
Ella most teljesen megváltozott és “jókislány” lett, persze a lelke mélyén ott bújkál a vagány csajszi. Lila a barátnő..én azt mondom a koleszban nem is voltak ők igazi barátok, mert ott egyikük se látta igazán a másikat, inkább csak szerepet játszottak, végül amikor Ella hazatér és Lila elkísére kiderül ki milyen is valójában.
Micah temperamentuma, hogy flörtölt Ellával és a sarkában volt meghozta gyümölcsét, a cukkolások végül a felszínre hozták az igazi Ellát és Michát. A legjobb páros együtt. A múltjuk és egyéb “sérülések” miatt, nehezen haladt a kapcsolatuk, ment a huzavona, de amikor megcsókolták egymást áttört a gát és felforrósodott a hangulat.
Gyorsan lehet haladni vele, és itt kifejezetten előny a váltott szemszög. Alig várom, hogy olvassam a folytatást. :)


Amikor ​2016-ban olvastam először a könyvet, nagyon tetszett. Így négy év után már csak kellemes olvasásnak mondanám. Ella és Micha karakterei szerethetőek voltak a maguk problémáival, viszont a történet kicsit depressziós és néhol kiforratlannak éreztem. Én az írónő helyében jobban kidolgoztam volna a karaktereket és a történetüket. Illetve Lila és Ethan kapcsolatáról is szívesebben olvastam volna többet, hiába is Ella és Micharól szólt a regény.


ƨɔɴом
4.0/5

Sok ​sok olyan aprosag van a tortenetben, ami sajnos levon az ertekebol.
Rengeteg nyitva hagyott kapu es meg annal tobb ujabb kerdes, amire remelem a folytatasban legalabb valaszt kapunk, es nem ujabb kerdeseket.
Karakterek szempontjabol igazi melysegeket nem ereztem, elem volt tarva egy tortenet, ami a multban mar elkezdodott es kvazi itt a folytatasat kaptam meg. Erdekelt volna, hogy milyen volt a hid elott Ella es Micha kapcsolata, hogy hogyan jutottak el erzelmi alapon idaig… ah nem is tudom, de valahogy ez most nekem igen csak halovanyka volt.


Hópárduc
3.0/5

A ​történet rendben van, a szereplők is.
Túl sokat nem kell tőle várni. Kellemes kikapcsolódást nyújt a nyári napokra. :)
A cím számomra nem nagyon passzol a könyvhöz.
Leginkább csak Ella és Micha közötti kémiáról, vonzódásról szól. Túl sok történés nincs benne. Sok minden maradt benne homályos.
Erotikus jelenetekkel néhol megtűzdelve. :)


deen
3.5/5

Egyszer ​olvasható, semmi extrát nem tartalmazó történet. Ella magával hurcolja bűntudatát, ami miatt egyszerűen egy nap elmenekül otthonról, hátrahagyva mindenkit, aki valaha fontos volt neki. Köztük Michat is, aki teljesen odavan a lányért, és nyolc hónapig próbálja kideríteni, hova tűnt a lány. Ella a nyári szünetben kénytelen hazamenni és szembesül mindennel, amit hátrahagyott. Ez a kiindulás lehetett volna egy jó kezdet, de a többi egyszerűen érdektelen volt. Ella megjátssza a jókislányt, de mihelyt Micha ránéz, kibújik belőle a kisördög. De ők csak barátok, és mindig is azok voltak. Ja persze, ezt senki sem hiszi el, ha két ember így viselkedik egymással. Értettem én, hogy ezek a problémák igen jelentősek, csak ebben a környezetben és ezzel a két szereplővel nem működött a dolog. Egyszerűen nem jöttek át az érzelmek, a szereplőket meg tudtam volna csapkodni, annyira kétdimenziósak voltak. Az a beharangozott nagy titok pedig… Nem hagyott mély nyomot bennem.


LyliaBloom
5.0/5

Annyira ​aranyos és szívet melengető volt ez a könyv! Micha totálisan álompasi, ehhez kétség sem fér. Nagyon jól esett a lelkemnek.
Voltak elemek amiket talán jobban is ki lehetett volna bontani, de talan pont azért tetszett annyira mert nem volt túlbonyolítva.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

37.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók