Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Gyöngyi0309
4.0/5

Két ​hosszabb történetből áll a könyv, az első a szokásos színhelyen a parkban játszódik, Szent Iván-éjjelén a feje tetejére áll a világ, a csillagképek egy éjszaka erejéig lejönnek az égről és a földön szórakoznak.
Természetesen Mary és a Banks család nem maradhat távol l a korábbi kötetekből jól ismert szereplőkkel együtt.
Szegény parkőr most is kapja a szidást, megint bolonddá teszi Mary. Banks papa esetében viszont szépített az írónő, az utóbbi könyvekben talán nem kesereg annyit a nagycsaládja miatt.
A másik történetben pedig újra köszönthetjük a rettegett Andrew kisasszonyt, aki ez alkalommal Lutival érkezik a Cseresznyefa utcába.
Aranyos volt ez a rész is. De azért felnőttként mindegyik mesében észre lehet venni a tanító szándékot.
Végére értem a sorozatnak, Mary leoltotta a villanyt.
Hiába elavult a nyelvezet, hibába pokróc Mary, úgy érzem, hogy az irodalom szegényebb lenne a kicsit sem szerény, szipogós Mary Poppins, és a kalandvágyó, cserfes Banks gyerekek nélkül.


Aurore
4.5/5

A ​kötet szinte a parkos könyv folytatása, bár csak két történet van benne. Az első egyenesen a Mindenszentek éjszakájának egy variációjának tűnik (ugyanaz pepitában). A második történet viszont elég mulatságos, és ennél többet nem mondhatok titokzatos mosoly, melyet maga sem ért.


szabszev
5.0/5

Csak ​ismételni tudom magamat: varázslatos történetek egy számomra nem igazán szimpatikus dadáról, aki viszont nagyon ért a gyerekek nyelvén, csodás, nem mindennapi rokonsága van és akinek a gyerekek rögtön mindent megtesznek, hogy a kedvében járjanak és nehogy elmenjen tőlük. Kár, hogy nem gyerekkoromban ismerkedtem meg ezekkel a történetekkel, de a gyerekeimnek biztosan ajánlani fogom!


adricca
4.0/5

Ez ​az egy kötet volt meg gyerekkoromban, szerettem. :)
Majd egyszer végigolvasom a teljes sorozatot is.


Lahara
5.0/5

Könnyű ​és nagyon varázslatos, nagyon Mary Poppinsos.


eperlany
4.0/5

Újra ​olvastam, de most a kisfiamnak kezdtem el. Neki könyvben nem tetszett. Valóban nem humoros annyira. De bájos.


Habók
4.0/5

Ez ​már nem tetszett annyira, mint a korábbiak. Csak két történet van benne, az viszont egy kicsit elhúzott, Nem mondom, a matróztáncot lejtő Andrews kisasszony vagy a Holdbéli Ember jó ötlet volt, de ennyi azért kevés.


bozs
3.0/5

Oh, ​jaj! Igen, nem egy 35 évesnek íródott a könyv.
Két történet, az egyikben Szent Iván éje van, ahol igen furcsa dolgok történnek és kicsit sokat kalandozott el a gondolatom. Másikban új lakó jön a Cseresznyefa utcában, aki régi ismerőse a Banks családnak és hoz magával egy helyes gyereket is.
A második történet jobban tetszett, elképzelhetőbb volt, kivéve a vége.


SarahSparkle
5.0/5

Mary ​Poppins nálam mindig nagy kedvenc volt, sokáig csak ezt hagytam anyukámnak olvasni. Nagyjából úgy vártam, hogy Mary beállítson hozzánk, mint 11 évesen a Roxforti levelet.


Marsie
5.0/5

Imádnivaló ​könyv! Annyiszor olvastam, hogy már nem is tudom megszámolni a két kezem ujjain. Ha valaki könyv tanácsért fordul hozzám, mindig ezt ajánlom. :D


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

14.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás

Címkék

Kollekciók