Ajax-loader

Mit ​éreznél, ha egy olyan űrhajón születtél volna, ahol csak a szüleid és az idősebbek ismerik a Földet? Te sosem láttad, csak az általuk mesélt történetek alapján ismered, és minden vágyad, hogy megérkezzetek az új otthonotokba, arra a bolygóra, amelyet benépesíthettek.

A történet középpontjában Waverly áll, akinek az élete váratlan fordulatot vesz. A barátja, Kieran éppen megkéri a kezét, amikor a szövetséges hajójuk váratlanul megtámadja őket és elrabolja az összes nőt az űrhajóról, ahol eluralkodik a káosz. A szerelmeseket elszakítják egymástól az események, s mindkettejüknek helyt kell állnia az új és szokatlan helyzetben.

Ahhoz, hogy visszataláljanak egymáshoz és szeretteiket is megmentsék, sokat kell küzdeniük. Hamarosan arra is ráébrednek, hogy az ellenségek nem mindig kívülről érkeznek.

A Ragyogás egy trilógia első része. A kitartásról, szerelemről és árulásról szóló lebilincselő történet fenntartja az érdeklődést és kíváncsiságot az olvasóban. A második rész 2013 őszén fog megjelenni.

Értékelések
4.5/5 - 5 értékelés alapján

Kuchera
4.0/5

Ebben a könyvben aztán minden benne volt, amit egy ilyen jellegű, és ilyen kaliberű sci-fi regénytől elvártam. Árulás, cselszövés, ármány, no meg egy kis szerelem, és rengeteg dráma. Szívbe markoló, felkavaró könyv.

Izgalmas fordulatos, bár néhol kicsit kiszámítható történet.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/amy-kathleen-ryan-ragyogas/en-es-a-konyv/kuchera


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

19.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók