Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


tgorsy
4.0/5

Ez ​a Woody Allen! ez tiszta hülye!
Monnánk időnként nekem már fárasztóak a baromságai, de alapvetően bírhatós.
Csak hát nekünk, akik Karinthyn meg Rejtőn szocializálódtunk, a zseniálisan blőd W. Allen csak 4 csillagos lehet.


sassenach
5.0/5

Őőőőőrült!!! ​:) Nagyon bírom ezt a fajta humort. Eszméletlen jó!!!! :)


krlany
4.0/5

A ​novellák alapötlete zseniális, a humora szintén, az iróniája meg egyenesen nekem való. Viszont ha bekattan a gondolkozásmódja, akkor egy idő után kicsit sablonosak a fordulatai. Kell hozzá műveltség ezerrel. Az impresszionista fogorvosoknál pl nagy előny volt, hogy olvastam a Van Gogh könyvet, és a balettek kifigurázásánál hátrányom volt, hogy nem ismertem őket. Nah jó a hattyúk tavát igen, de azt ki nem?;) És pont ezek miatt a dolgok miatt, egy kicsit lassan haladtam vele. Szóval őt inkább filmen.
Idézet: https://rakenrollfoka.wordpress.com/2016/04/17/a-tekercsek/


pat
4.0/5

Még ​mindig tetszik. Az első felében vannak a kevésbé jó írások, a másodikban meg az igazán remekek, melyeket csak otthon olvassunk. (Ez esetben a kevésbé jó még mindig nagyon okos-vicces-gonosz-találót jelent, csak helyenként én speciel untam.)


blianhun
4.5/5

Woody-filmet ​talán még egyet sem tudtam végignézni, de így leírva nagyon bejön. Furcsa.


Gabye
3.5/5

Nagyon ​vegyes..Már csak azért is, mert nekem Woody Allen valahogy vicces emberként van kategorizálva. Namost lehet hogy értem én a viccet, csak nem az övét..Vagy nem azt ami ebben a könyvben megjelenik..Vagy szimplán csak nem vagyunk kompatibilisek..Mert volt itt a történetek között ami kifejezetten tetszett, bár nem olyan sok, de azokat sem találtam viccesnek..Érdekes élmény volt, maradjunk ennyiben.


alaurent
4.0/5

Woody ​Allen egy {{önelégült pöcs}}. Még azt sem mondhatnám, hogy jól áll neki. Mégis, az a fajta (néhol) intellektuális humor, amit művel, váratlan asszociációival és utalásaival nagyon szórakoztató tud lenni. Korábban ne tűnt fel, szövegei mennyire bele vannak ágyazódva a korába. Emiatt így évekkel később nem lehet minden párhuzamot és utalást megérteni, pedig én még emlékszem… Nagyon tömény, egyszerre olvasva megfekszi az ember gyomrát, de érdemes elővenni, amikor rossz napom volt.


Vegyes ​érzelmeim vannak a könyv kapcsán. Sírva röhögök…


Kalim_Pál
5.0/5

A ​Hitleres rész az egyik legjobb. :-)


g_arp
5.0/5

Íme ​egy könyv abból a korszakból, amikor Woody Allennek még (némi túlzással) nem állt le az agya. Zseniális ötletek, jó stílus, a fordítások is rendben vannak, a válogatás is oké.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

17.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás

Címkék

Kollekciók