Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


agi89
5.0/5

Izgalmas ​volt!
Végre megint nyomoztunk. Igazán. Nem csak említés szintjén.
Nem annyira kedvelem a St. Louis-on kívül játszódó eseményeket, erre pár könyvvel ezelőtt rájöttem. De most tényleg jó volt.
Érdekes és lebilincselő.

És végre Olaf visszatért! Nagyon vártam már. :D


Rémálom
5.0/5

Na ​ez már igazi jóféle Hamilton volt. Legalábbis számomra. Van itt történet, van itt humor, meg a megszokott sötét fantasy világ. Persze, megmaradnak a szexuális elemek, és mondjuk úgy található benne pár olyan dolog, ami másnak sok lesz, vagy felteszi a kérdést magában, hogy “ezt minek?” Kivételesen nálam Hamilton elérte, amit akart, és sikerült meghökkenteni/elborzasztania (áh, nem tudom kifejezni, de hát eleve sok Különleges Ügyosztályt nézek, engem a szexuális felhangú gyilkosságok nem üldöznek ki a világból.) Összességében elfogadnám Anita-vége kötetnek is. És van egy olyan érzésem, hogy tényleg itt kellett volna abbahagyni, nem tudom, ezek után mihez kezdhetne Anita meg Hamilton.


Egy ​újabb újraolvasás. Ráadásul ezt először angolul olvastam, mert hát a magyar fordítás nagyon le van maradva. Az Edward- és Olaf-fanok nagyon örülhetnek, mert a hármasfogat megint csatlakozik Anitához a vadászatban, ezúttal Vegasban. Olaf jó kis műsort csap a hullaházban, Anita jobban tart tőle, mint az őrült vámpírtól. A nőgyűlölő zsaru sem maradhat ki, plusz a célozgatások Anita barátkozós természetére. Hát, van ami részről részre ismétlődik, ugye. A látókból álló mobil bevetési egység nagyon szimpi volt, Maxék kevésbé, kivéve Victort. Kell egy ilyen akciódús rész a budoárosok között, ahol pörögnek az események, mint a sorozat elején, na.


selene
4.5/5

Nekem ​tetszett.Néhol ugyan döcögősen haladtam vele de jó volt elmerülni ebben a világban. Jó volt újra találkozni Edwarddal, Bernardoval, Crispinnel. Olaf is sokat jött fel nálam.A kötet humorát külön kiemelném. Emlékeztet a régi részekre.Számomra az új Anita megjelenése még mindig fontos dátum.Várom a folytatást.


Röfipingvin
5.0/5

Végre, ​végre, végre, végre, végre és végre.
Anita Blake volt az első vámpíros sorozat, amit olvastam és olvasok. És, ahogy a legtöbb rajongónak – igen, az vagyok még bögrém is van – nekem is betettek egy kicsit az előző kötetek, pedig nem vagyok prűd, semmi bajom az erotikával, a szexxel.
És most ím hol új nap virradt, megjelent a 16. kötet és úgy érzem visszatalálunk a régi Anitához, aki persze, sosem lesz a régi, hiszen az ő életében is rengeteg változás történt, nem is lenne hiteles, ha visszakapnánk az első kötetek Anitáját.
De végre nem csak szex van 300-500 oldalon keresztül. van nyomozás, harc, fegyverek, pergő, vicces párbeszédek és még sorolhatnám. Igen van szex is, de nagyjából akkora mértékben, amennyiben az illik a cselekmény folyamába.
Megadtam neki az öt csillagot, már csak azért is, mert úgy érzem kezd kicsit észhez térni az egész :)(:
Most már csak abban bízom, hogy a következő kötetben már temetők és zombik is lesznek :)


Ancsúr
4.5/5

Jó ​hír mindazoknak, akiknek a gyengéje a nyomozósdi! Anita Blake újra nyomoz a gonosz alakváltók és/vagy vámpírok után! Csak most Vegasban. (Nem akarok spoilerezni. :) )
Jó volt újra hallani a mi kis drága Halálunk, alias Edwardunk után, és Olafot és Bernardot is örömmel üdvözöltem újfent. Ezen kívül cukik Anita új tigrise(i) is. A vegasi zsaruktól nem kicsit fogtam a fejemet, de más zavaró, idegesítő momentumot nem tudok mondani erről a könyvről.
Kicsit lassan haladtam az olvasással, de amúgy nekem nagyon bejött ez a rész. Már csak egy Richardot hiányoltam a szereplők közül. Folyt. köv.!


Marée_Noire
5.0/5

Persze, ​hogy imádtam; mint minden részt. :D Bár egyetlen jelenet azért már nálam is kiverte a biztosítékot a vége felé; érdekes, hogy voltak már ennél sokkal durvább szituk is, és mégis ez tette be kicsit a kaput… :O De persze töretlenül szeretem továbbra is; nem rendíti lelkem. :)


Agatha
5.0/5

Teljesen ​egyetértek az előttem szólókkal (vagyis értékelőkkel): visszatalált Laurell a régi önmagához, és ez már egy olyan történet volt, ami miatt az egész sorozatot olvasni kezdtem: fordulatos, izgalmas – ahogy egy krimitől elvárja az ember, új és visszatérő karakterek – ez meg sorozatnál alap. És persze – megengeded @borga, hogy idézzelek? – “Anitánk végre nem annyira überrüfke…”


Vicky3
4.0/5

Hát ​összeségében nem volt rossz…… Sőt az utóbbi részekhez képest egyenesen szuper. Bár nekem még mindig hiányzik a régi AB. Minden új regénynél reménykedem h újra visszakapom végre a könyvben de eddig nem igazán jött be a reményem. Hát a remény hal meg utoljára…:)
És igen még mindig kíváncsi vagyok a következő részre:)


Becca
4.5/5

Szerintem ​elég, ha csak annyit írok, hogy EDWARD!!!!!!!
Egyre jobban bírom az embert :)
A történet is baromi jó volt!!
Gonoszt és Igazságot is akarom még!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

40.3
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók