Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nikol24
5.0/5

Szerintem ​egy nagyon aranyos könyv,egy srác változásairól. És arról, hogy egy fiú nem biztos, hogy teljesen más attól, hogy meleg. Szinte gyerekek még, amikor a srác rájön,hogy ő nem a lányok iránt érdeklődik. Szerintem ez nem mindennapi. Nagyon aranyos kis történet. :)


Noriella
3.5/5

Hát, ​mit ne mondjak, nem lopta be magát a szívembe. Az egésznek olyan fura a hangulata és a befejezése se nagyon tetszett.


Hú ​nem gondoltam volna hogy ilyen szuper lesz ez a könyv.Karàcsonyra kaptam és rögtön elkezdtem olvasni.Ès aztán nem volt megállás:D Jó kis könnyed ès aranyos és nagyon szerethető történet:) Szeretnék egy olyan barátnőt (tudom megkövezést éredemelnék, de mégis) mint Miranda aki aztán tényleg egy egyéniség.Ès Carl…mióta álmodom egy fiú-legjobb barátról.Sylvievel a kapcsolatuk..olyan…aranyos:D És a többi szereplőt is nagyon szerettem (pl a szülőket,Miss Milest,Jake-et,stb).Màs nem jut eszembe csak hogy fantasztikus-jó könyv és alig tudok írni úgy fáj a szemem.5 csillag:)


solyatimar56
5.0/5

Hogy ​én mennyire imádom még mindig Jacqueline Wilson könyveit! :)
Ha jól rémlik, ezt a regényét most harmadjára vagy negyedjére olvastam, nosztalgiázás gyanánt. Hirtelen vissza is röppentem általános suli végére, amikor sorjában kölcsönöztem ki a regényeit a könyvtárból.
Tökéletesen visszaadja mai napig, hogy milyen tininek lenni. Adott egy gyerekkori legjobb barát, akiről azt hisszük, hogy majd ő lesz az igazi. Egy barátnő, akit “unalmasnak” ítélünk és akarva akaratlanul is lecseréljük, ezzel megbántva. Na meg a bulik, amiknek a legizgalmasabb része az üvegezés volt. Illetve adott Miranda, aki egy eléggé megosztó személyiség. Én mégis valamilyen oknál fogva kedveltem, úgy éreztem, hogy egy kis életet visz Sylvie mindennapjaiba is.
A regény egy finom, de durva eseményekkel átszőtt átmenetet mutat be a gyerekkor és felnőttkor között, amikor mindenki a helyét keresi. A gyermekkort képviselte az Üvegvilág és az azzal kapcsolatos leírásokat is imádtam. -
{{Számomra nagyon meghatározó volt az is, ami Carllal történt. Úgy gondolom, hogy a története szórakoztató úton tanított megértésre és elfogadásra. A homoszexualitást egy olyan irányból közelítette meg, ami fiatalabb korban is emészthető, nem riasztó. Azon a jeleneten pedig most is jót mosolyogtam, amikor Miranda az egész iskola előtt eljátszotta a barátnőjét, hogy leszálljanak róla :Dd}}


inci81
5.0/5

Kedves ​kis történet fiatalokról, barátságról, szerelemről, útkeresésről.


Netta15
4.5/5

Gyerekkorom ​egyik kedvenc írója volt Jacqueline Wilson. Ez a könyve a könyvhéten akadt a kezembe és nosztalgiából, kíváncsiságból nem tudtam otthagyni. Érdekelt, hogy felnőttként is tud e élményt adni, és bátran kijelenthetem: igen, tud. Jacqueline élni tanít a műveivel. A szereplői hús-vér emberek, akik küzdenek a mindennapokkal, az életük alakulásával. A kamaszok ebben a könyvben az identitásukat keresik a maguk módján, most lépnek ki a gyerekkorból. A szülők a korosztályukra jellemző élethelyzetükkel küzdenek, ők sem tökéletesek, de minden karakter árnyalt.
Wilsonnál mindig is azt szerettem, hogy úgy fordul oda az olvasó közönségéhez, akik elsősorban kiskamaszok, hogy komolyan veszi őket.


Bori82
2.5/5

Nem ​volt egy nagy kaland. De én voltam az első kikolcsonzoje. Most szerezte meg kicsiny könyvtárunk.


Vivogle
3.0/5

Nagyon ​szeretem az írónő könyveit, de ez most csalódás volt. Eddig akármilyen züllöttek, elhanyagoltak is voltak a szereplők, akármilyen nem gyerekeknek való helyzetekbe keveredtek, az izgalmas történet mögött azért mindig találtam valami értékeset is, ami kicsit “jobbíthat” az olvasó kiskamaszokon. De ebben a könyvben semmi ilyesmi nem volt. Körülbelül ezeket a tanulságokat véltem felfedezni:(SPOILER) 1.Ha unalmas és átlagos barátnőd van, hagyd őt hátra és keress egy érdekes egyéniséget, aki majd bűnbe visz, leitat, udvariatlan és nagyképű, megpróbálja elvenni a szerelmed és még $@!% is. 2. Miután ezeket mind megtudtad róla, ragaszkodj hozzá továbbra is. 3.Fogadd el, ha a szerelmed meleg. (SPOILER VÉGE). Nem tudom, nekem valahogy egyik sem az igazi. Hiába volt gyorsan olvasható és fordulatos a történet, számomra ennyi nem elég


Elképesztően ​szép történet! A fordulatok, a történések, minden annyira magávl ragadó, ráadásul tényleg van a könyvnek mondanivalója. :)


Nóci
1.5/5

azt ​vártam, hogy a végén valamilyen csattanó lesz, de ehelyett teljesen átlagos volt a befejezése…


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók