Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Avely
3.0/5

Nagyon ​unatkoztam már mikor ezt kivettem a könyvtárból, és semmit nem találtam ami érdekelt még volna ezen kívül.
A leírások rémesek, és ha nem láttam volna a filmet azt se tudnám ki micsoda és hogy a micsodák meg kicsodák. Az autobotok két lábon járó szemetesként vannak ábrázolva, egy nagy halom ismeretlen fém amiknek lábuk alatt megremeg a föld. Azért illene normálisan, igényesen, legalább egy gyűszűhegyni kis képet adni a szereplőkről. De ezt a “bízzuk a fantáziára” dolgot annyira utáltam, hogy az elmondhatatlan.
Az egyetlen talán értelmes dolog a negatív végkifejlet lehetett volna. Persze, ez a tipikus megmenekült a világ hála EGY embernek dolgot rá kell erőltetni mindenkire. Mert mi annyira okosak vagyunk és fölé kerekedünk minden más intelligens organizmusnak, hogy hirdetni is kell felsőbbrendűségünket.


lin_da
2.5/5

Nagy ​szerencse, hogy a filmet láttam először és csak azután olvastam a könyvet. Az óriási Autobotokat látni kell, a könyv lapjain nem olyan érdekesek.


pelikanbence
3.0/5

2007-ben ​vettem meg Magamnak. Nem sokat adott hozzá a Szerintem látványban hibátlan, de történetben és dramaturgiában POCSÉK Bayformers blockbusterekhez. Aki szereti a Transformers-t az vagy olvassa a képregényeket, vagy gyűjtsön figurákat (Én a mai napig gyűjtöm őket.) vagy nézze a rajzfilmeket (Főleg a Beast Wars-ot és a Beast Machines-t !), mert azok milliárdszor értelmesebbek, mint a Micheal Bay féle Transformer gyalázás.


Zarnok
3.0/5

Ennél ​a könyvnél kivételesen a filmet tartom jobbnak. Nem tartalmaz semmi plusz dolgot, sőt a film tartalmasabb volt.


Gali
5.0/5

A ​Micheal Bay által rendezett filmet is nagyon szerettem és igazából örömmel vetettem bele magam a könyvbe is. Ajánlani tudom.


Régen ​olvastam már, de annyi biztos, hogy többet nem fogom. A film szerintem sokkal jobb.


PUjszászi
5.0/5

Nagy ​Transformers-fan-ként a filmek után a könyvet sem hagyhattam ki. :) A filmet ugyan jobban szeretem, mert imádom a bennük lévő képi- és hanghatásokat, de a könyvben sem csalódtam. :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók