Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


RKAti
5.0/5

Tényleg ​kézikönyv. Kezdőknek szerintem nagy segítség! (de nem értek a futáshoz )


Enzo314
3.5/5

Ez ​egy 28 éve megjelent könyv és ha most adnák ki, bizony ráférne egy alapos átfésülés.
Nem vagyok szakértő, de azt gondolom, hogy szigorúan a futásról, futással kapcsolatos sérülésekről írt rész rendben van; erre garancia mind a szerző személye, mind az, hogy a futás 30/300/3000 éve is futás volt, de több dolog, pl. – ironikus módon – a kullancs kiszedésével kapcsolatos információ azóta gyökeresen megváltozott.
A könyv stílusa nekem picit alsó tagozatos tanító nénis, (nem kritika, csak észrevétel) és rettenetesen alapos, ami nagyon hasznos, de az olvasmányosságnak nem mindig kedvez.
Olyan könyv ez, amit egyszer végigolvas vagy átlapoz az ember, utána felteszi a polcra és időnként annál a témánál felcsapja, amiben éppen elmélyülni szeretne.


csakb
5.0/5

„Ez ​a könyv szeretné, ha lapoznák azok, akik
- évtizedek óta, vagy csak pár hete futnak,
- nem futnak, de még ma elkezdik,
- »sosem fogok futni!« – kiáltással először lecsapják az ajándékba nem véletlenül kapott könyvet.
Ez a könyv nem akarja halálra rémíteni, rossz lelkiismeretét felébreszteni, örömtelen és aszkéta életmódra felszólítani. Nem kíván bogyó- és müzlievő, kalóriát számláló, kilométereket faló, örökmozgó, tökéletes »egészségszobrot faragni«, hanem megszállott, »őrült«, szenvedélyes futókat szeretne nevelni, akik persze nem rabszolgái lesznek a futásnak.”

Így kezdődik az előszó, és a szerzők maximálisan teljesítik ígéreteiket. Nagyon hasznos és jó könyv, kezdő és haladó szinten egyaránt. Biztos, hogy sokszor fogom még haszonnal forgatni.


csakiistvan
5.0/5

A ​már olvatsam kicsit erős, mert ez pont egy oylan könyv amit mindig elő kell venni, olvasgatni. Kezdő, és haladó futóknak is ajánlom


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

49.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók