Ajax-loader

A ​cukorbetegek mindennapi szakácskönyve a receptek tömegét ajánlja, amelyek segítenek betartani a diétás alapelveket a gyakorlatban. De mielőtt hozzáfognánk a főzéshez, részletesebben foglalkozunk a cukorbetegséggel, és feltárjuk a diétás kívánalmak hátterét is.
A könyvből kitűnik, hogy a cukorbetegségben élők diétája nem különbözik semmiben attól az étrendtől, amit az egészségesen élők számára ajánlunk: magas rosttartalom, kevés zsír és cukor.
Ez a könyv bebizonyítja, milyen egyszerű lehet az egészséges táplálkozás. Az is kitűnik, hogy a diétás iránylevek betartásából nem következik, hogy az ételek kevésbé ízletesek lennének. Azt sem jelenti, hogy önnek le kell mondania kedvenc ételeiről, vagy kevesebb örömöt jelentene az érdekes ételek és új receptek készítése. Csak az a fontos, hogy kiegyensúlyozott diétán éljen, az ételek széles választékát alkalmazva, és fokozottan ügyeljen rá, milyen ételek segítik elő az jó egészséget, és melyek azok, amelyeket csak módjával ajánlatos fogyasztani.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók