Ajax-loader

Az ​erdő… Ha létezik tökéletes szó, ami jellemezheti, az a sötétség. Se madarak, se állatok, se élet. Csak a fák, a csend, és Ő. Már az első napon találkoztam vele, de minél többet tudtam meg róla, annál veszélyesebbnek és félelmetesebbnek tűnt. Kísértet volt. Magára hagyott, dühös és gonosz. Csak úgy hívta mindenki: az Orion király. De már régen nem volt az. Csak egy fenséges uralkodó letűnt képmása, aki poklot csinált egy boldog nyaralásból. És az életemből.
Ha valaki azt mondja pár évvel ezelőtt, hogy ez lehetséges, kinevetem. Igazából semmiben sem hittem régebben. Nem volt, aki megtanítsa, mi az, hogy hit, és habár apácák között nevelkedtem fel, a csodák valahogy kimaradtak az életemből. Ennek ellenére elég volt egyetlen nap ahhoz, hogy minden, amit normálisnak hittem, összeomoljon, és semmissé váljon az, akiről azt hittem, én vagyok.
S hogy ki is vagyok én? Csak egy lány, akit a sors elvezetett egy helyre, hogy megtapasztalja, milyen elveszíteni a számára legfontosabb embereket, milyen harcolni és szívből rettegni, és azt, hogy hogyan lehet őrülten megszeretni valakit, akit alig ismer.
Ez az én történetem… Arról, hogy hogyan változott meg a világ pár nap alatt egy sötét erdő mélyén…

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók