Ajax-loader

A ​születésnapod csupán egy dátumnak tűnik. Pedig a nap, amikor születtél talán jóval több ennél. Kód, amellyel meg tudod változtatni az életed. Kód, amelyet ha jól használunk, meg tudjuk változtatni a világot, amelyben élünk. Salinger Richárd új regénye egészen más irányból közelít a misztikus témákhoz, mint amit eddig megszoktunk. Rengeteg humorral, szeretettel és iróniával tárja elénk, hogy mi az Omyno, és mi az ősi, rejtélyes képlet, amely felkavarja az indulatokat, abban a pillanatban, amikor megismerik. Az Omyno végtelen lehetőséget jelent mindenki számára. Omyno kódja pedig mindenkinek van, akár tudomást vesz róla akár nem. Sokan gondolják majd, hogy ez az energia hatalom mások felett, pedig éppen ellenkezőleg, azért kapjátok meg a kódot, hogy újra egyenlők lehessetek. Akik attól félnek, hogy nevetségessé teszik magukat, mert hisznek egy náluk nagyobb erőben, nem beszélnek majd róla, de próbálkozni azért fognak. Ők a hosszabb úton járnak, így tanulnak alázatot. De lassan mindenki hite és vérmérséklete szerint méltóvá válhat Omynóhoz. Egyedülálló regényt tart a kezében az olvasó, amely nagyon szórakoztató utazás önmagunk felé, ugyanakkor jól használható technikai forgatókönyv mindenki számára, aki javítani akar a saját életén. A nemzetközi piacon egyre több misztikus bestseller jelenik meg. Már éppen ideje volt, hogy egy magyar szerző is titkok után eredjen. Csakhogy a nemzetközi szerzők végül homályos utalásokon kívül nem találtak semmi kézzelfoghatót. Ebből a regényből tényleg kiderül valami fontos, gyakorlati és visszavonhatatlan.

Értékelések
3.9/5 - 4 értékelés alapjánTuba Anett
2.5/5

Képzeletben eltettem a furcsa, többet nem olvasandó könyvek polcára.
Maga a regény tetszett. Az ugyan közhelyes, mégis igen nagy okosságok pedig rám úgy hatottak, mintha tényleg valaki nagyon megbízhatótól hallottam volna a rábeszélést, hogy végre vállaljam már magam, álljak a sarkamra, és csináljam meg a saját boldogságom, mert más nem fogja. És rám ez üdítően hatott. De azokat a részeket, ahol kifejezetten a kódról, meg a számolgatásáról beszéltek átfutottam, mert nem hiszek az ilyesmiben.
A regény negyedénél tartottam még csak, mikor érdekelni kezdett a cím, és hogy miért is nem egy fantasy regény ez, mint ahogy a borítójától vártam volna, ezért a neten utánanéztem a címszónak. Csalódás volt a javából. mégis továbbolvastam. De a második részt biztosan nem fogom megvenni, bármennyire is érdekelne, mi történt a szereplőkkel a továbbiakban, mert a kód fejtegetésére nem vagyok kíváncsi.Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.9/5

Statisztika

41.3
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók