Ajax-loader

Alexandra ​Welton – egy hét éves kislány – élete tökéletesnek tűnik: gazdag családban nevelkedik, szülei rajongásig szeretik mindaddig a pillanatig, míg egy borzalmas éjszaka véget nem vet a sorsuknak. Alexandra egyik napról a másikra elveszíti őket egy kábulat okozta tragédiában, s a házukból is menekülnie kell kishúgával együtt…
A család barátai megpróbálnak segíteni az árvákon, de senki sem akarja mindkét testvért örökbe fogadni, csak a legkisebb lányt. És hogy Alexandrának ne kelljen nevelőintézetben felnőnie, így egyetlen rokonára bízzák, a kaliforniai farmján szerényen élő idős nagynénire. És ez lesz a legrosszabb dolog, ami a lánnyal történhet. Így elválasztván Susantól, Alexandra élete gyötrelmessé válik a gonosz Olivia mellett, aki éjjel-nappal dolgoztatja, használt ruhákban járatja, s alig ad neki enni.
De Alex nem adja fel a küzdelmet, s az erejét próbára tevő mindennapok alatt csak egy dolog élteti, hogy valaha viszont láthassa a testvérét. Addig viszont hosszú, keserves évek várnak rá. Vajon sikerül megtalálnia Susant, aki az elváláskor olyan kicsi volt még, hogy felnővén nem is emlékszik rá, s aki elől a nevelőszülei szándékosan eltitkolják a múltját?

Értékelések
4.5/5 - 2 értékelés alapján


Sok árusnál látom, hogy a 4-500 forintos kategóriába tartozik.
Nekem nagy érték. Gyűjtöm az írónő könyveit, és ez volt az első. Örök kedvenc.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók