Ajax-loader

A ​sztereotípiák ideje lejárt. Ugyan legalább annyi embernek misztikus még az internetes ismerkedés, mint amennyien már kipróbálták, mégis egyre kevesebben gondolják, hogy a világhálón történő társkeresés kizárólag alkalmi kapcsolatokra vagy kalandokra alkalmas. A könyvben nyilatkozó hölgyek az élő példái annak, hogy igenis meg lehet találni a másik felünket online társkeresőn is.

A kötet megszólalói egytől-egyig komoly kapcsolatot kerestek. Más kérdés, hogy amíg megtalálták – valóban sokan megtalálták –, addig számos kalandon mentek keresztül. Hiszen a komoly kapcsolatokhoz is a szexen keresztül vezet az út.

A népszerű újságíró, Sándor András ezúttal azokat a hölgyeket faggatja, akik a világhálón keresztül keresik a párjukat. A kórházi ápolónőtől kezdve, a gyermekét egyedül nevelő édesanyán át a terepjáróból kiszálló milliomos üzletasszonyig széles a kötetben megszólaló nők listája. A kötet azért is rendhagyó, mivel a szerző nem az eddig megszokott internetes beszámolókból vagy levelekből írta a fejezeteket, hanem a társkeresőkről, hús-vér emberek mesélnek. Féltve őrzött intim titkok, lelki vívódások, vicces vagy éppen keserédes sztorik gyűjteménye ez a kiadvány a szerelem és a boldogság keresése közben.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók