Ajax-loader

A ​fiatal, jóképű és vicces Booker Gatto nemrég hagyta ott veszélyekkel teli munkáját, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott életet kezdhessen. Egyetlen dolog hiányzik számára a boldogsághoz: egy igazi társ. De a szerelem elkerüli, és a múlt árnyai még fogva tartják a szívét. De bármennyire is próbálja kizárni az életéből az érzelmeket, nem tudja nem észrevenni a gyönyörű és okos Tesst.
Tess Selleck bujkál. Egy olyan kapcsolatból próbál kilépni, melyben mindennapos a megaláztatás és a szenvedés. Egy erőszakos és durva férfi elől menekül, aki egykor a férje volt. Tess átmenetileg nyugalomra talál Booker mellett, aki napról napra vonzóbb számára, de a bizalmatlansága a férfiakkal szemben óvatosságra inti.
Kétséges, hogy a két megsebzett léleknek van-e közös jövője. Vajon a szerelem és a bizalom segíthet rajtuk, vagy éppen ezek az érzések válnak elviselhetetlenné?

Értékelések
4.5/5 - 2 értékelés alapján

Frank Janina
5.0/5

NINCS SPOILER!
Az első két könyvben megismerjük és megszeretjük a szereplőket, és nagyon tettszett hogy mindent leír az előző könyvek szereplőinek utóéletéről.
Ez a könyv nagyon sok mindenben hasonlít az első kettőre, pl.: a stílusában, de mégis nekem ez a könyv sokkal másabb élményt adott.
Az első két könyv nekem sokkal ártalmatlanabbnak tűnik, úgy értem, azok is elég kemény témák körül forognak, de a harmadik nekem sokkal megrázóbb, és sokkal fájdalmasabb hangulatú volt, és a vége a könyvnek olyan szinten fájdalmas, hogy én komolyan az utsó fejezetet végigbőgtem.
De mindenféleképpen érdemes elolvasni, ha szereted a sanyarú sorsú fiatalokról szóló történeteket.


Tünde
4.0/5

Elvárásaimmal szemben a három könyvből ez volt a leggyengébb. Pedig aki olvasta az első két könyvet, mindenki Booker történetét várta.
Más volt az elképzelésem.
Spoiler!!!
Azt is hibának tartom, hogy Booker otthagyta a rendőrséget. Mint tudjuk, a nők többsége bukik az egyenruhásokra… :) Nekem a szende ügyvéd szerep nem jött be..
A vége lett a legborzalmasabb, a sok gyerek irreális volt számomra. Hét gyerek… Hármasikrek, stb..
Persze nem bántam meg hogy elolvastam, de tényleg ettől a résztől vártam a legtöbbet.
Szóval kicsit azért csalódtam.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

71.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók