Ajax-loader

Az ​én jelszavam, hogy ,,Halottnak kuss!". Ami alatt azt értem, hogy aki meghal, az ne szóljon bele, hogy mi lesz utána.
Csányi Vilmos

Az eutanázia egyértelműen pártolandó. Természetesen arra vigyázni kell, hogy ne öldössék az embereket ezzel az ürüggyel.
Vekerdy Tamás

Két elismert magyar gondolkodó és közéleti személyiség Révai Gábor írónak vallott az egyik legszemélyesebb és leginkább tabunak számító, de mindenkit foglalkoztató témáról: a halálról. Csányi és Vekerdy személyesen nem ismerik egymást, így megfontolandó, ugyanakkor gyakran provokatív nézeteik a kérdező közvetítésével, látatlanban csapnak össze. Bár a beszélgetések apropója az elmúlás, a két vitapartner az élet legnagyobb kérdéseit ugyanúgy érinti, mint azok hétköznapi vonatkozásait. És mi más is adhatna mindennek keretet, mint egy tartalmas beszélgetés?

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

Kota Jolán
5.0/5

Érdekel az elmúlás?
Ne legyintgess itt nekem, hogy érdekli a halált, amikor pont erről van szó.

Szóval: érdekel az elmúlás?
Naná, hogy érdekel.
Végtére is a halálnál biztosabb tényező ebben a földi létben nem létezik.

Csányi Vilmos és Vekerdy Tamás, két neves tudós, két nyolcvan éves férfi, két közéleti személy beszélget egymástól teljesen külön, de mégis egymással. Az egyik ember kedvesen kocka természettudós (ez szerinte fontos, hogy természettudós, nem valami bölcsész, jogász és egyéb), a másik ember író, pszichológus, aki kesernyésen őszinte, vadul igazságszerető és nyíltan elfogadó. Aki őket faggatta, moderálta, kételkedett és csipkelődött: Révai Gábor.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://konyvcserelde.blog.hu/2016/08/30/_halottnak_kuss_konyvajanlo_es_kiadoi_rukk


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

100.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók