Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Bitten
5.0/5

Ami ​biztosítékom volt azt mind kiverte….. Egyik kedvencem: Én vajúdok a tűző napon a párom meg félre helyezi királyibb felét – hát gratulálok – aztán összeveszünk később a párom újra más tűzhelyen melegíti a káposztát………
Az a mentalitás, amivel eme regény rendelkezik az én türelmemet feszegette….
Ross tetteit az én gyomrom nem veszi be ….. prűd lennék …. lehet / nem kizárt!
Túl sok szálat futtat ….

Kedves Jill Mansell!
A jövőben önsanyargatásra szorulok majd újra megkereslek! Addig jegeljük barátságunkat!


zuna19
1.0/5

Ez ​volt a második próbálkozásom az írónővel, de ez se tetszett, sőt egyenesen irritált a könyv. Amikor a kezembe akadt és elolvastam a tartalmát nagyon megtetszett és alig vártam, hogy elkezdjem olvasni. Körülbelül a 70. oldal után volt bennem egy olyan érzés, hogy inkább le kellene tennem, de én bolond folytattam és nem érte meg. Csalódás az egész. Nem szeretek ilyet írni, de nem tetszett egy cseppet sem, sem a történet, sem a szereplők. Biztos nem fogok az írónőtől többet olvasni. Alig vártam, hogy ezt is végre befejezzem.


nypiro
4.5/5

Könnyed ​kis olvasmány az írónő stílustá kedvelőknek. Ez a ahrmadik olvasmányom tőle, és ez a bronzéremes. Amiért magas csillagot kapott: az írónőtől nagyon jó, viszont túl sok a szereplő és kcisit túlhúzta a cselekményt.
Adott egy alpszitu, öszehoztak egy bébit. Majd Ross megpróbált jófiú lenni, aki tényleg beleszeretett Tessába. Csak hát a korábbi énje elő-elő bukkan. Amin nem segít a pszichopata Antonia nyomulása sem. Majd bejön a képbe a még régebbi botlása, aminek ugye Grace az eredménye, akiről semmit nem tud. Mattie és Richard megérdemelte volna a boldogságot, inkább Antoniának kellett volan negatív befejezést írni, nem csak elutaztatni Amerikába. Tessa is húzta az időt, bár az indokai megérthetőek Ross korábbi és időnként a jelenelgi viselkedését nézve. Igazán keveset udvarolt, kb. csak kijelentett. Aztán csak összeszedte magát, de a helyzetek nem voltak igazán kedvezőek. Szerencsére meglesz az az esküvő :D. Olivia kis cuki lehet :D Meg Grace is “megjavult”. Jót tett neki a felelősség.
Maxot nem bírtam megszereti, egy seggfej volt végig. Holly meg jól tette, hogy útilaput kötött a talpára. Kissé hihetetlen a pálfordulása a végére. Amiért a magas csillagozást kapta: le sem tudtam tenni a kezemből míg be nem fejeztem, annyira sodort magával a történet.
Szeretem nagyon, hogy az írónő abszolult elvarázsol; és még erotikával teri részek sem hiányoznak hozzá.


tonks
1.0/5

Én ​szeretem a romantikus sztorikat, de b*sszus, mi volt ez?
Most belecsömörlöttem a rengeteg bonyodalomba, egy 200 részes dél-amerikai szappanopera elbújhat a könyv mögött, én mondom.
Borzasztó az egész, az összes szereplő, az összes szenvedés… a hátsó borító azt állítja, hogy “minden nőnek jár egy kis Jill Mansell”… miért, hogy egy pohár narancslébe fojtsam magam elkeseredésemben? Szörnyű.

#u.i.: csak én nem tudom komolyan venni a Ross nevű könyvszereplőket? Mert eddig akármikor találkoztam a névvel, mindig Ross Geller jut eszembe a dinós nyakkendőjével és egyszerűen onnantól nem tudom komolyan venni a karaktert.#


minnie
2.5/5

A ​legborzalmasabb könyv élményem volt egész életemben. Azt hittem sose lesz vége a könyvnek. Az összes szereplőt kivétel nélkül utáltam. Egy olyan megmozdulásuk nem volt, amiért megkedveltem volna őket. Én még nem is olvastam olyan könyvet, amiben minden karaktert utáltam volna. Elég rossz érzés. Ezért a történetet sem tudtam egy csöppet sem élvezni. Pedig maga az alapszitu nem is lett volna rossz.
Na mindegy.. az biztos, hogy egy életre elment a kedvem ettől az írónőtől. Soha többet egy könyvét se..


henis
0.5/5

Ajándékba ​kaptam, ezért finoman, de khm, fogalmazzunk úgy, nem ez lesz az év könyve nálam.


Kathleen
3.5/5

Nem ​volt olyan jó, mint vártam :( Nagyon szeretem a régebbi műveit, de ebből hiányzott az a humor, ami anno megfogott, és nagyon elúszott a puha kötésű limonádék stílusa felé. Észveszejtő, rejtélyes, gazdag pasik tökátlagos, sminkeletlen nőkbe esnek bele. Itt valami bűzlik. És elég gáz, hogy senki nem védekezik és folyton teherbe esnek…
Az viszont tetszett, hogy a könyvsorán állandóan új párokat alkottam a fejemben. Hollyt 3 emberrel is összeboronáltam (nyilván nem véletlenül), sőt, még a Tessa-Max kombó is szöget ütött a fejemben…


Nagyon ​jó. Szeretem a stílusát. Kikapcsolja az embert, szórakoztat.


Díriel
-/5

Jó ​volt, tetszett! Pörgős, fordulatos, olvastatja magát. A 2. könyvben mondjuk már kicsit el volt nyújtva ez a szeret-nem szeret dolog. Számítani lehetett rá már az elejétől, hogy ki kivel lesz, és a helyükre is kerültek a párok a végére, de közben volt jó pár fordulat és mellékszál, ami érdekessé tette a sztorit.
#Ajánlom azoknak akik vágynak egy könnyed hétvégi olvasnivalóra, anélkül, hogy az élet értelmét boncolgatnák.#


Egy ​tipikus női könyv, de a jobb fajtából. Tetszettek a szereplők, senki sem volt tökéletes, de mégis megkedveltem őket. A sztori nem volt nyálas, mégis eléggé romantikus. Ugyanolyan jó volt, mint az írónő többi könyve.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

24.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók