Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nymeria96
5.0/5

Még ​mindig az egyik kedvenc sorozatom. <3
Hiába volt újraolvasás, végig úgy izgultam a szereplőkért, szurkoltam nekik, mintha most olvastam volna először.
Az Opposition tökéletes lezárása volt a sorozatnak; ígéretesen indult és az utolsó oldalakig izgalmas maradt, de szerintem az Origin kicsit akciódúsabb volt.
Nagyon a szívemhez nőttek a fő- és mellékszereplők is, mindannyiuknak van valami szerethető tulajdonsága. Katy és Daemon is jelentős változáson ment keresztül ez alatt az öt rész alatt.
Egyébként most már tényleg el kell olvasnom Hunter és Serena történetét is. :D
Az epilógus hihetetlenül bájos lett, jó volt arról olvasni, hogyan alakult a szereplők élete. Bár Lucot eléggé sajnálom. :(


Törpillaa
5.0/5

❤ ​❤ Imádom, imádom. ❤ ❤
Egyre jobban megszeretem az írónő stílusát, és ez a része a sorozatnak mindent visz. Egyszerűen eszméletlenül zseniális, amit az írónő alkotott. Már az első részben is teljesen megvett vett magának, de ez… Végig izgultam az elejétől a végéig, izgalmas volt, akciódús, romantikus, szenvedélyes, humoros. Annyira fognak nekem hiányozni, kár, hogy nincs több folytatása úgy olvastam volna még tovább. :-)
Daemon még mindig a legeslegjobb álompasi akit, annyira, de annyira imádok. ❤ ❤ Katy is végig aranyos karakter, őt is már a legelején megkedveltem. :-) Katy anyukáját nagyon sajnálom, nem ezt érdemelte volna.
Dee, Archer, Luc, Dawson, és Beth is kedvelhetőek. Archer annyira cuki imádom. ❤ ❤ Az új karaktereket is megkedveltem Hunter és Serena igazán cuki páros. Alig várom, hogy olvassam az ő történetüket. Meg Luc részét is. :-)


MFKata
5.0/5

Veled ​bármiben benne vagyok, Daemon Black.

Így kell ezt csinálni! A kedvenc sorozatom befejező kötete is kedvenc. Nem is lehetne más! #Bár bevallom, hogy a ceruzával való bökdösés nagyon fog hiányozni!!! #
___ Bővebben
http://mfkata-about.blogspot.hu/2015/06/jennifer-l-armentrout-opposition.html


Evelena
5.0/5

Sokat ​elmond a sorozatról, hogy már akkor megvettem az ötödik részét, amikor az elsőt még be sem fejeztem.
Kicsit keserédes a búcsú, mert nagyon megszerettem a szereplőket, a történetet, az egész világot, amit az írónő ilyen szépen és letehetetlenül élvezetesen papírra vetett.
Nagyon hosszú utat tettek meg a szereplők az Obszidián óta. Sokat erősödtek, fejlődtek. A könyv elején mégis mintha kicsit idő utaztunk volna, mert Daemon ismét elővette az akkori bunkó énjét, amitől minden oldalon a ‘Mi a csuda?!’ és a ‘Neee!’ felkiáltásokat váltotta ki belőlem.
Meglepődtem magamon is, hogy ilyeneket gondolok, de akadnak olyan arumok, akiket meg lehet kedvelni. (el kell olvasnom az Obsession-t! :D)
Romantikának, akciónak és humornak persze itt sem vagyunk híján. :)
A Luxen-sorozat az, amit valóban érdemes elolvasni, mert izgulsz, örülsz és néhol szomorkodsz is miatta, de olyan mosolyokat és örömérzetet ad, ami feledhetetlen élmény marad.
Nagyon szerettem olvasni és tervezem, hogy később is újra belekezdek. Mindenkinek kívánom, hogy ugyanilyen jó érzéseket és emlékeket adjon az olvasása, mint nekem. :)


Gorkie
3.0/5

Jaj, ​ez aztán rendesen szirupos volt! A könyv 3/4-e csak csöpögött.
A cselekmény tetszett, csak éppen jóval kevesebb volt benne, mint az előző részben. Inkább hajazott a 2., 3. részre. Kár… Talán az írónő itt pótólta be az előző kötetből kimaradt romantikát? :/
{{ Na? Mit írtam Katy anyjáról az egyik értékelésemben? Na}} Ez komolyan senkinek sem jutott eszébe? O.o
Az írónő stílusa jó. Közvetlen, gyorsan tudtam haladni a könyvekkel. Tetszett a fantasy-szál és igazából a szereplőket is szerettem egy pontig. Archert kedveltem a legjobban. :))
Sokszor kívántam, hogy bár ne ifjúsági köntösben lenne, kevesebb sziruppal.
Sajnálom, de nem lettünk barátok a sorozattal. :(


Milli88
5.0/5

“A ​dolgaink nem alakultak tökéletesen, de még csak könnyen sem, a jövő pedig néha ingatagnak tűnt, de hát az életet eleve nem piros masnival átkötve kapjuk.”

Elérkeztem a záró kötethez #megint#. Húúú!
Arról már megbizonyosodtam, hogy Armentrout kisasszony aztán tud írni. De, hogy ennyire?
Már nem először rágtam magam át a sorozaton. De az teljesen biztos, hogy nem is utoljára.
Sokadszori újraolvasásra is annyira izgalmas, eseménydús, szerethető és fordulatokkal teli, hogy szavakba önteni is nehéz.

Az egész banda a szívembe lopta magát. Kat, Daemon, Dawson, Beth, Dee, és még bővültünk jó fej “emberekkel”: Archer és Luc. Eaton tábornok, Hunter, Serena és #furcsa, de igen, még ő is# Lotho.

Egy néhol borzalmas, de mégis igazán szép lezárása volt ez a kötet a Luxenek történetének. Örökös kedvenc lett az egész sorozat. ❤


BlackWidow
5.0/5

Szomorú, ​hogy ez volt az utolsó rész. Valamiért azt hittem, hogy még van pár rész, de úgy tűnik csak buta ábrándokba ringattam magam. Rég olvastam el úgymond egy sorozatot ilyen gyorsan. Még most jutok majd csak el a kiegészítő- meg az előzménykötetekhez, de akkor is elmondhatom, hogy elolvastam.
Miközben olvastam a könyvet egyszerűen teljesen elszakadtam a valóságtól és talán ilyen még nem is igazán történt velem. Mikor felnéztem a sorok közül, akkor elkezdtem csodálkozni, hogy miért nem Daemon ül velem szemben… Talán kicsit túlságosan is rákattantam….
Magára a könyvre és a szereplőkre fókuszálva… Katy.
Annyira csodálom! Annyira hihetetlenül erős. Annyira ámulattal töltött el, a személyisége, a cselekedetei, ahogy kitartott. Néha úgy éreztem, hogy én is erősödök vele. Bárcsak olyan hihetetlenül erős lehetnék, mint Ő! Mármint nem fizikailag persze….
Mikor pedig {{megtudtuk ugye, hogy meghalt az édesanyja, hát majdnem elsírtam magam….a második rész vége óta csak azt vártam (szinte), hogy végre találkozzanak, végre meglegyen az anya-lánya újra látja egymást dolog…erre……. }}.
Az utolsó oldalaknál igazából többször majdnem el-elsírtam magam, barátom se tudott már velem mit kezdeni. Már kezdett a végére elege lenni belőlem, hogy oda-vissza vagyok a könyvért közbe meg mindjárt elbőgöm magam :DD.
A történet nagyon tetszett. Hihetetlenül akció dús volt a számomra, nagyon élveztem.
A kedvenc részeim a szerelmes-részek voltak. Annyira megmelengette a szívemet, annyira éreztem ezt az erős szerelmet. Annyira féltékeny voltam. Mármint, félre ne értsetek, semmi probléma a párkapcsolatommal, csak azért egy ilyen szerelmet, mint az övék, mégis csak irigyelni kell, annyira tüzes és soha nem múló. Hihetetlen.
A végét is imádtam. Annyira megnyugtató volt, annyira családias.
Még képtelen lennék elbúcsúzni a sorozattól, szóval még a többi kötetet, amit “útközben” kihagytam, elolvasom. Aztán talán annyira nem fog megszakadni a szívem, mikor rájövök, hogy nincs több rész.
Utolsóként pedig egy nagy Marvel-fan boldogsága, mikor megtalálja ezt az részletet, amit muszáj vagyok beleírni az értékelésembe, mert mások már tuti kiírták:
“- Hacsak nincs olyan ötletetek, ami eddig nem merült fel, ez az egyetlen módja.
- Nem is tudom – nyomtam az ujjaimat a halántékomhoz. – Most jó hasznát vehetnénk a _Bosszúallók_nak.
- A francokat. Ide már Loki kell – morogta Daemon.”

J. L. Armentrout, Köszönöm!!


Wello_Book
5.0/5

Emlékszem ​milyen rég is volt már, amikor Katy bekopogott Daemon-ék ajtaján, hogy megkérdezze merre is van a legközelebbi bolt…
Azóta emberek, luxenek, arumok haltak meg, és városok mentek tönkre ahhoz, hogy eljussunk idáig. Ahhoz, hogy eljussunk ide, ahol {{ Bethnek, és Dawsonnak született egy gyermeke, aki origin }} {{ Katy anyja luxenek áldozatává válik }} minden megváltozik.
Egy sorozat lezárult, amit annyian követtek, mint egy világsztárt a twitteren. Sőt, még többen is.
Hiányozni fog az az izgalom, ami a várakozás közben töltött el. A függő végeknél egy kicsit mindig megharagudtam az írónőre, de valamilyen szinten hálás is voltam, ugyanis így még jobban vártam a folytatást.
Tökéletes lezárása lett a sorozatnak. Nem maradt elvarratlan szál sem, ami miatt emészteném magam egész életemben.
Daemon Black fog a legjobban hiányozni. Fájdalmas a búcsú, de elkerülhetetlen. Örök kedvenc lett ez a sorozat.! ;(


anikho
5.0/5

Elérkezett ​ez a pillanat is. Mintha csak ma lett volna, mikor először találkoztam Daemon Black-kel. Mondhatni, köztem, a sorozat és a szereplők között is kialakult egy kötés.. ami most lezárul. Egy óriási tűzijátékkal.

Ami már az Opálban elkezdődött, most csúcsosodott ki. Itt a finálé, itt dől el minden és mindenki sorsa. Egyik akciójelenetből ugrunk a másikba, jóformán az olvasó is leizzad a nagy izgalmak közepette. A szusszanásnyi időben, amikor a szereplők – így mi is – pihenünk, élvezhetjük Daemon sziporkázó természetét. Még mindig imádom a párosukat Katy-vel! Nagyon-nagyon.
Archert is megkedveltem.. nagyon szívesen belenéztem volna az ő gondolataiba is.

A cselekmény végig pörög, ahogy megszokhattuk minden információt időben kapunk meg, tehát ismételten rendben van logikailag a sztori. Drámából is bőven kijut, na meg a próbatételekből.
Egy szavam se lehet. Így kell ezt csinálni. 5 mesés könyv, ami mind megjelenése óta magas színvonalon fut. Biztos vagyok benne sokan fogjuk újraolvasni az egész sorozatot és leendő kislányunk kezébe nyomni, amint képes lesz felfogni mit olvas. :D

Éééés! Valaki mondja már meg, hogy mi volt abban a levélben, amit még Daemon küldött órán Katy-nek az Ónixban? Annyira tudni szeretném.. :)

http://anikhomolyol.blogspot.hu/2015/06/jennifer-l-armentrout-opposition.html


VNoémi
4.5/5

Tetszett ​az az út, amerre kanyarodott a történet. Fokozta az izgalmakat, ahogy korábban is, ugyanakkor olyan elemeket megtartott, amiket eddig nagyon szerettek az olvasók, például a szerelmes főhőseink közt zajló valamivel erotikusabb hangvételű jeleneteket. A luxenek érkezése, és az arumok bevonása a harcba zseniális ötlet volt, méltóképpen tesz pontot erre a mesére, nem hagy nyitott kérdéseket olyan dolgokba, amik már régóta foglalkoztathattak bennünket. Teljes mértékig mégsem vagyok elégedett, mert maga a harc és a kimenetel sablonosra sikerült. Éppen olyannak éreztem, mintha bármelyik másik ifjúsági fantasyt olvasnám. Nem tudott meglepni. Legfőképp a végkifejlet miatt vagyok mérges, teljesen átlagos volt.

Engem azzal vett le igazán a lábáról ez a zárókötet, hogy többször is visszakanyarodott a kezdetekhez. Mint például Petersburghoz. Voltak rövidebb visszaemlékezések, a korábbi becézések, a blogolás… Amennyire a negyedik rész távol röpített minket és kiszakított az eddig megszokott Luxen világból, most épp annyira vissza is tértünk. Ez az írónőnek is jó érzés lehet, hogy látja mit épített fel, mennyire távolról indult, de nekünk is, mert látjuk egészében, milyen kalandokat adott nekünk Jennifer. Hiányozni fog.

https://egyszervolt-konyvsarok.blogspot.hu/2016/05/jennifer-l-armentrout-ellenallas.html


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

53.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók