Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


nagy_anikó
4.5/5

Régen ​nagyon sok Danielle Steel könyvet olvastam, de valahogy elfeledkeztem róla. Miért is? Hisz kiváló könyvei vannak. A Pegazus méltó bizonyítéka ennek. Történelmünk egy fájó időszakát dolgozza fel, egy különleges szemszögből vagyis számomra. A német családok viszontagságait ismertem meg a második világháború alatt. Annak ellenére, hogy romantikus könyv, sokszor szorult össze a szívem. Sokszor könnyeztem meg. Minden szereplőt szerettem, a cirkusz világa valami varászlatos volt. A mínusz csillag a végéért van. Az valahogy összezavart, valahogy összecsapottnak éreztem. Kb. 300 oldal foglalkozik hét év történésével és a maradék húsz oldal úgy negyven évvel. Én ezt inkább kihagytam volna.


Nagyon ​szépen kifejtett és befejezett történet volt.


Nem ​mertem az öt csillagot megadni neki, mert bevallom, az elején nagyon szenvedtem vele, rengeteget ismételgette az írónő ugyanazokat a híreket szóról-szóra, amit elég feleslegesnek és idegesítőnek találtam. Legalább 150 oldalnak (de inkább többnek) el kellett telnie, mire nagyon megszerettem a karaktereket, a történet pedig fordulatos és izgalmas lett, beindult. Onnantól kezdve viszont imádtam, és le sem tudtam tenni. Nagyon jó volt az alapötlet, tele volt szívfacsaró és szívmelengető eseményekkel, ami igazán kedvessé tette a szívemnek a szereplőket. Összességében – az elejét leszámítva – nagyon jól megírt regény, fordulatos történet kedvelhető karakterekkel, megér egy olvasást. A családregények jobb kategóriájába tartozik, nem tudom, merjem-e kiemelkedőnek mondani.


Nashira
5.0/5

Ezeket ​a regényeket imádom.
Tökéletes ötvözése a korhű családi események, és a hátterükben álló történelmi okok közt.
Nagyon nehezemre esett letenni, befejezni pedig végképp…:)


Sünike
4.0/5

Megrendítő, ​magával ragadó történet volt, Steel megszokott stílusában. Tetszett.


encimokus
-/5

Szokásos ​Danielle Steel stílus. Tetszett az alaptörténet és a cirkuszi élet megismerése.


Henrietta75
4.0/5

Danielle ​Steel regényei többnyire tehetős emberekről színészekről, rendezőkről, ügyvédekről, gyárak igazgatóiról szólnak. A történetek pedig kiszámíthatóak, mert már a könyvek elején sejteni lehet ki kivel jön össze a történet végére. Mindegyik történet happy end-del végződik. Itt sincs ez másként, hiszen a főszereplők nem a mindennapi megélhetésért küzdő átlagos emberek, hanem grófok. Így Nick-nek nem olyan nehéz új életet kezdeni egy másik földrészen. Ami miatt mégis izgalmasnak találtam a történetet az a néhány meghökkentő csavar, kiszámíthatatlan fordulat. Bár a történet végét és a történelmi utalásokat kissé elnagyoltnak érzem.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

30.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók