Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Nikolett0907
5.0/5

Na ​jó, kezdem avval miket gondoltam olvasás közben:
- Wow jó a hajad, nekem is kell.
-Na jó, ez a macska elképesztő.
-Miiii? Mégis, hogy történhetett meg?
- Na neeee, ez nem lehet igaz, mi az, hogy vége???? :D

Ami érdekes én érzelmileg nagyon összeszedet vagyok, de a történet végére a hajamat tekertem és folyamatosan morogtam, hogy van ennek a könyvnek folytatása és ha igen hol? Mert azonnal olvasni akarom?
Őrjítő tud lenni, mikor rájövök kifordultam lelkileg önmagamból, oda a híres nyugalmam. :)

Maga a könyv egy pár órás olvasásnak felel meg terjedelmileg.
A történet viszont még órákkal a befejezést követően ott örvénylik a fejemben.
A mai társadalmunkra is alapvetően jellemzőket tünteti fel.
Ilyen pl. a hanyagság, felszínesség, a mások külső alapján való megítélése és sorolhatnám.

Összességében azt kell írjam imádtam, számomra eddig az év krimije.
És nem kis tisztelettel adózom az írónak, mert bizony egy letehetetlen történetet rakott elém.
Köszönöm. :)


Ez ​az a fajta könyv, amit muszáj egyszerre végig olvasni. S.L. levelei nagyon szépen vannak megfogalmazva, ez a lírai hangvétel keveredik egy lapkiadó munkatársainak életével és egy sorozatgyilkosság nyomozásával. Emma és Krisztián voltak a kedvenceim, Dávidot pedig egyáltalán nem kedveltem. A vége pedig…Nem tudom, hogy másoknak is ugyanaz jött-e ki, de igazán hátborzongató lett.
A stílus, a cselekmény magával ragadó. Bleeding Bride nagyon jól ír.


Sippancs
5.0/5

Kb. ​fél órával ezelőtt letettem a könyvet a kezemből, aztán mint egy őrült, újra felvettem, mert a végét még egyszer el kellett olvasnom, hogy mindent tökéletesen megértsek. És most, miután újra túl vagyok rajta, és úgy-ahogy összeraktam a darabkákat, ott tartok, hogy azt sem tudom, sírjak-e vagy nevessek. Vajon ez már az őrület jele? Vajon én is megtébolyultam?

Hihetetlenül okos könyv volt, és én hihetetlenül szerettem. De mint a Fekete Fivérek esetében, kell jó pár nap, hogy agyaljak rajta és letisztuljon bennem.


Gorkie
5.0/5

_ ​Hogy a macs(ka) rúgja meg!_

Egy izgalmas történet, gyönyörű szavakba csomagolva. A borító pedig egyszerűen fantasztikus!

Bővebben:
http://olvasokorut.blogspot.nl/2016/11/egy-izgalmas-tortenet-gyonyoru-szavakba.html


Riszperidon
4.5/5

Bajban ​vagyok. Bajban, mert már az elejétől kezdve éreztem, hogy ez nem egy olyan regény, ami mellé este, hullafáradtan leülök, és olvasgatok pár oldalt, mert ennél a könyvnél figyelni kell, figyelni, de nagyon, mert még úgy is maradhatnak kérdőjelek, hát még így! Hamarosan újra kell olvasnom, hogy csattanjon, aminek csattannia kell, találni pár órácskát, amikor tényleg csak ezzel a könyvvel tudok foglalkozni.
Tetszett a hangulata. Sötét, nyomasztó, mindenkinek van valami titka. Emlékeztet pár nagyon kedvenc filmemre is (A zodiákus, Hetedik, A vörös sárkány), ami szintén nagy örömmel tölt el.
Sok igazság, és mai dolog volt benne. Ami a legjobban ki van emelve, Emma megítélése csupán a külseje miatt, és az ebből egyenesen következő elmebeteg sztereotípiák.
SL gyönyörűen leveleit, mint ahogy az egész könyvet, nagy figyelemmel kell olvasni.
Egy könyv, ahol végre figyelni, és gondolkodni kell, és ha elkapod a fonalat, még napokkal utána is azon agyalsz.
Na, többek között ezért kell erre a könyvre újfent, ahogy időm engedi, sort kerítenem. Valamint várni a folytatást! :)


robinson
5.0/5

Mostanában ​nem olvastam magyar krimiben ennyire sötét és kerek történetet. Jó volt. Szimpatikus és mai szereplők, meglepetésemre épp a gyilkos volt a legkedvesebb alak, sok szempontból tudtam vele azonosulni, de ez csak a végére derült ki… állam leesett.
Köszi @Hajdu_Ildikó! Majd lesz alaposabb és hosszabb a blogon.
http://gaboolvas.blogspot.hu/2015/08/a-teboly-kertje.html


Szilvi00
5.0/5

Igazság ​szerint fogalmam sincs, hogy az történt-e amire én gondolok.
Meglehet. De nem biztos. A francba! Azt hiszem ezt még át kell gondolnom. Vagy inkább kezdem elölről az egészet és megpróbálom újra összerakni a kirakóst, hátha más eredményre jutok. :D
Abban viszont biztos vagyok, hogy ez nem egy szokványos könyv, hasonlót sem olvastam mostanában. Már a borítótól megborzongtam, fantasztikus. Imádtam a komor hangulatát, a változatos szereplőket. Nagyon olvasatta magát, aztán a Lovag magasztos levelei mindig megtörték a lendületemet. Ezeket feltétlenül figyelmesebben kell újraolvasnom…


brena
5.0/5

Eltelt ​két nap,de még mindig csak ennyit tudok írni értékelésnek: ****sípszó***** ezt újra kell olvassam #még párszor# !!!!!!!!
Köszönöm az élményt!


Bibi_3
5.0/5

Olyan,de ​olyan nehèz a Fivèrek ♡ utàn bàrmit mondani vagy akàr csak olvasni! Ez olyan durva tudom, de idô kell, hogy ùjra összeillesszem a darabjaim azutàn a Csoda utàn (ami nyàlasan hangzik…tudom)de , vedd kèzbe! Olvasd! Èrtsd! S meglàtod magad is miben rejlik a csodàja!
Ez a könyv szinten nem mindennapi. Pàr napja fejeztem be az olvasåsåt, de valahogy nem tudom mi lenne a helyes, mit kėne ìrnom! Annyira màs, annyira nem klisė story. Egyszerûen a rabja vagyok a BB könyveknek :)
A cicus, a levelek, SL! Olvasod ės mintha neked szòlna… ėrzed..hallod…ugye milyen könnyen itèlkezūnk màsok felett! Hiszen nem vesszūk èszre sokszor, hogy lehet bàrmilyen a kūlseje egy embernek, belūl egèszen màs embert talàlnànk! Csak ėpp vakok vagyunk es mire meglàtjuk azt ami fontos, màr mindenki “meghal” ės a “nap vėgèn” egyedūl àllsz a “tèboly kertjèben” ès màr hiàba keresed a vàlaszokat a kėrdèseidre.
“Az önsanyargatás sosem lesz megoldás. Menned kellene, míg megteheted.”


Sokat ​gondolkodtam mit is írhatnék. Nem könnyű, ahogy a könyv sem az, a maga kétszáz oldalnyi, rövidnek mondható terjedelme ellenére. Egyszerűen muszáj időt hagyni, hogy tisztuljon a kép. Megdolgoztatja az agyat rendesen, ugyanis az olvasónak saját magának kell összerakni a történetet a szépséges stílusban megírt levelek, és az elbeszélő részben elrejtett utalások alapján. Őszintén remélem, hogy végül sikerült összeillesztenem a darabkákat, és az a végkifejlet állt össze a fejemben, amit az írónő is gondolt. A ’félreértések’ elkerülése végett azt hiszem újra el kell még olvasnom.
Egyedi.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

63.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók