Ajax-loader

“Hogy ​békére lelj – írja Scott Shaw – , ki kell fejlesztened magadban a képességet, hogy a hurrikán szemévé válj konfliktusok terhelte világunkban – a nyugalom és csend magjává, a vihar mozdulatlan középpontjává.”
*
Velős kiskönyvében Shaw 108 módot kínál eme nemes cél eléréséhez. A száznyolc – a buddhista tradíció szent száma- megegyezik a számos keleti hagyományban alkalmazott meditációs mala, azaz gyöngyfüzér (vagy olvasó) szemeinek számával. Olvasd el az igazság ezen egyszerű gyöngyszemeit egyvégtében, hogy jelentős, valóban lélekemelő inspirációban részesülj, vagy üsd fel a könyvet találomra, hogy az adott pillanatnak legmegfelelőbb útmutatásra lelj.

Lépj ki egy percre a káoszból, és nyerd vissza az életed. Hagyd, hogy ezek a meditatív szövegek elvezessenek téged a csend és nyugalom birodalmába – a helyre,a hol meghallhatod a szíved hangját. A béke szigetére.

Scott Shaw a harcművészetekben jártas, elismert író és gyakorló buddhista, számos könyv szerzője. Magyarul eddig a ZenÓra és a Szamuráj Zen jelent meg tőle, a Lunarimpex kiadó gondozásában.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

77.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók