Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


robinson
4.5/5

Rendkívül ​sodró, pörgős és sötét krimi a fegyverkereskedők világába viszi az olvasót. Egy régi ügy áll a háttérben. A macska-egér játék a végsőkig izgalmas és meglepetésekkel teli. Tudjuk ki a rossz fiú, de elkapni nem egyszerű. Maffiamódszerek, eltűnések és a pénz a háttérben. Reacher érzelmei is megmutatkoznak. Filmre illő.
http://gaboolvas.blogspot.hu/2016/02/ketelu-fegyver.html


kvzs
4.0/5

Azt ​szeretem a Jack Reacher krimikben, hogy tudom, hogy mire számíthatok, mégis minden történet más egy kicsit. Irodalmilag persze nem kiemelkedő, kikapcsolódásnak viszont tökéletes.


Jól ​megírt, teljesen korrekt krimi.
Igazából a 2012 -es film hozta meg a kedvemet ahhoz, hogy elolvassam.

Az első fejezet után kicsit hülyének nézve éreztem magam, az E/1 tárgyalás rendkívül becsapós használata miatt. Szerintem egyáltalán nem volt korrekt ez a felvezetés az olvasóval szemben. Bár imádom az E/1 narratívát, itt nem volt felvezetve, megindokolva, hogy most kinek “mesél”, miért, milyen keretek között.
Ettől eltekintve nagyon jól megírt történet. A legtöbb E/1 gyilkosság indokolt, és Reacher bőrébe bújva ugyanúgy én is minden egyes alkalommal meghúztam volna a ravaszt, vagy sokkal-sokkal kegyetlenebbül jártam volna el….

A végjáték sajnos nem volt annyira katartikus mint amilyenre vágytam, a hosszú felvezetés után.


semmilyen
3.5/5

Ez ​a Reacher-történet számomra nem hozta azt a színvonalat, amit eddig. Nem jött be az E1-es vonalvezetés sem. A beépülés, az, hogy mit és hogyan csinált Reacher az ellenségei között jól meg van írva, bár ez nem is volt kérdés, mert Lee Child eddig is jól írt. Azonban valami hiányzott ebből az egészből. Talán az, hogy túl sokszor volt szerencséje, de az is életszerűtlen volt, hogy valakinek sokszor csonttörése van (még mellé nyílt!!!) simán megy és csinálja azt amit mondanak neki. Valahogy ezt végképp nem tudom elhinni. Az eddigi történetekben ilyesmi nem volt, vagy nem emlékszek rá.
Reacher hozza a szoásos formáját, semmi extra.


jaspi
4.5/5

A ​hetedik Jack Reacher krimi korábbi kiadást már antikváriumokból sem tudtam megszerezni, ezért is örültem az új kiadásnak.
A Kétélű fegyver azok közé a regények közé tartozik, ahol lehet hinni a fülszövegnek, mert tényleg azt kapjuk, amit ígér. Szórakoztató, akció dús és realisztikus krimit. Nagyon tetszett, ahogy a bűnszervezetbe beépült Reacher lassan összerakja a mozaik darabkákat, ahogy egyre több kérdésre talál választ. A szereplők elhalálozási aránya William Shakespeare műveit juttatta eszembe, és az is erősítette a párhuzamot, hogy minden olyan fegyvert elsütöttek, amely megjelent a „színpadon”.


Zsomboor
3.0/5

A ​tortenet vegig izgalmas, de irodalmi szempontbol nem okozott sok gyonyort. Persze ha ez nem elvaras, akkor remek kis konyv.


Minden ​könyvét kedvelem, ha nem is “irodalmi értékű” de nagyon egyedi. Nem véres krimi, az meg kicsit sem zavar, ha a főhőse gyakran kitöri a gonoszok nyakát. No és még van egy csomó logika, elismert hiba, még a profiknál is.


mamono
4.5/5

Jack ​Reacher az egyik kedvenc üsd-vágd-nem-apád szereplőm. Mikor a kezembe fogok egy könyvet, egyet tőle, akkor azt várom, hogy legyenek benne bunyók, okosság, na meg Reacher. (Úgy értem, ez már kvázi egy stílus.)
Jelen esetben az egész történet egy {{átveréssel}} indul. Reacher lövöldözésbe keveredik. {{És sikerült átvernie.}} Mondjuk utólag visszagondolva már {{egyértelműnek}} tűnt, hiszen {{a történetek elején nem igazán szokott fegyverrel rohangálni, meg hát nem igazán szokott zsarukat lelőni vagy akár csak mellélőni}}.
Összességében egy igazi Reacher sztori volt. Gonoszokkal, csavarokkal, ízlésemhez képest kissé kevés verekedéssel, akcióval és jól kitalált sztorival. Érdekes volt a múltról is olvasni, hogy milyen is volt Reacher anno, fiatalabban.


sanni243
4.0/5

Kifejezetten ​jó krimi, nem ül le a történet egy pillanatra sem.


lyneth
5.0/5

Ez ​most megint nagyon pörgős volt! Az egyik fő harci jelenet olvasása miatt majdnem elkéstem a melóhelyről.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

20.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók