Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


mate55
4.0/5

Cook ​meseutazásra invitált az óceáni kalandok világába a (Verne regényekre emlékeztetően) új köntösben és merőben meglepően. Összehasonlítási alapom igaz nincs,{{szégyenszemre Némo kapitányt nem olvastam}} de ugyanakkor el kell ismernem, hogy a szerző remekül megoldotta ezt az „újramesélést”. Modernizálta a történetet, így megmutatta, hogy maga a mítosz időtlen, az igazi tartalmát és mondanivalóját így is sikerült átadnia. Az ilyenbe mindig kell, hogy az ember (vagy csak én) a logikátlanságoktól a fejét fogja, de ez szinte műfajkövetelmény, az élmény szerves része. Nem én vagyok a célközönség ez tény, de ennek ellenére egész korrekt írás, és, mint minden jó fantasztikus „mese”, nagyon komoly mondanivalóval bír, és olyan “Cook”-os stílusban került megírásra, hogy (remélem) a sci-fit kedvelők élvezni fogják.


Szencsike
5.0/5

Egy ​újabb Cook sci-fi, és érdekes volt. Az biztos, hogy Cook inkább az orvosi krimikben jeleskedik és ha egy valódi sci-fi íróval és alkotásokkal hasonlítanánk össze, lehet, rezegne a léc. Önállóan viszont Cook sci-fi művei szerintem egész kellemes alkotások. Interterrát is nagyon szépen felépítette, az más kérdés, hogy mi “látogatók” be tudnánk-e illeszkedni hozzájuk, bár aki elég fogékony az szórakoztató elemnek jó lesz, de sosem lesz egyenlő az “őslakosokkal”. A könyv végét egy kicsit túl gyorsnak éreztem, olyan kutyafuttában történt minden. Mondjuk arról is szívesen olvasnék, hogy mi lesz az urakkal, ezt is megérne egy könyvet :)


Anett_
4.0/5

Ezt ​a történetet szerettem, bár túl sokra nem emlékszem már belőle. Régebben nagyon sok Robin Cook könyvet olvastam, általa ismertem meg az orvosi krimi műfaját. Beszereztem anno szinte az összeset, aztán jött egy másik író, más történet vezetéssel és szegény Cook kiesett a szeretem kosárból. De azért simán jár neki egy közepes kategória.


Judit_Sike
1.0/5

“Nem ​kell megijedni, ezúttal nem kórházról és orvosokról lesz szó. Cook, neve bár összefonódott az előbbiekkel, azért képes mást is írni.” Hát én pont ezért ijedtem meg, és sajnos nem alaptalanul. Nem szeretem a Sci-fi és az ilyesmi történeteket, nekem egy szenvedés volt végigolvasni. Örültem, amikor vége lett.


carreragt
2.0/5

Toronymagasan ​a leggyengébb könyv Robin Cook művei közül.Az Invázió volt az első könyvem tőle és nagyon tetszett.Valami hasonlót vártam,de még csak a közelébe sem ért.


Vivancs
5.0/5

Sokadszor ​olvastam, valószínűleg nem is utoljára. Nekem nagyon bejön!


AgiJovi
5.0/5

Robin ​Cook és a sci-fi? Igen! Nagyon furcsa volt az írótól nem egy jól megszokott orvos krimit olvasni. A könyv elején sokszor éreztem úgy, mintha egy Michael Crichton regényt olvasnék.
Érdekes volt a Cook által elképzelt, erőszak és munka mentes világ.
Nagyon hosszú volt Interterra bemutatása, és talán ennek köszönhetően a könyv végét egy kicsit összecsapottnak éreztem, a szökés nem volt olyan részletesen kidolgozva.
Lehetett sejteni, hogy a vége nem lesz happy-end.


Tigi
-/5

Nem ​egy tipikus Robin Cook könyv, de talán ezért is annyira jó, mert az író mert más területen is próbálkozni, mint a megszokott témái. Nagyon tetszett!


szangi
2.0/5

Olvasás ​közben nem igazán tudtam eldönteni hogy tetszik-e vagy sem, inkább idegesítő volt… A végkifejlett meg egyenesen borzalmas, főleg a jól megszokott happy endes orvosi regények után. A néha nem túl szimpatikus de mégis szerethetően emberi főhősöknek szurkoltam, nem is értem miért nem lőtték a többit halomra :P


winston
5.0/5

Üdv!
Nagyon ​izgalmas könyv alig lehet letenni!!


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

9.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók