Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


jagoka1984
5.0/5

Egy ​újabb Rumini kötet, tele fordulatokkal, kalandokkal. Felnőttként is magával ragad a történet, történés. Rumini, aki mindig bajba kerül, és mindig , mindent meg tud oldani. ….


Habók
5.0/5

Rumini ​- szokása szerint – megint kemény helyzetekbe kerül, de ezúttal nem egyedül. És nemcsak egy hajót, hanem egy egész országot, szigetet kell megmentenie. (Tekintve, hogy sorozat, nem árulok el nagy titkot – sikerül.) Kicsit bonyolultabb volt a szokottnál a többszálas cselekmény, de nem vált a kalandok hátrányára. Legjobban – kávéfüggő lévén – Mokka sziget tetszett a kapucsínus szerzetesekkel, Szimpla testvérrel és a tudós Makkiátó apáttal de jó ötlet volt a gonosz Metamorf is. Kíváncsi vagyok, Riki továbbra is velük marad-e?


mazsolafa
4.0/5

Nekem ​ez most korántsem volt olyan izgalmas, mint az előző kötetek. Itt már jobban kellett figyelni, mert 3 szálon futott a cselekmény (ez nehezítheti a megértést), de ez nem lett volna baj, viszont mi általában az egyik szálat untuk. Ennek ellenére kisgyerek állítása szerint ez a kedvenc kötete (bár eddig mindig az volt a kedvenc, amit aktuálisan olvastunk). Galléros Fecó viszont nagyon hiányzott.


Aranyos, ​eseménydús történet ez, kalandregény a javából gyerekeknek, kiválóan alkalmas arra, hogy megszerettessük velük az olvasást.
Vannak benne gonosz, kedves, okos, lusta és mindenféle tulajdonsággal bíró szereplők különböző állatfajtákból. De egy közös célért, mint minden pozitív kicsengésű mesében, mindenki összefog és legjobb tudásával segíti a közösséget.
Nagyon tetszettek a személynevek a könyvben, igazán változatos és beszédes neveket kaptak a szereplők.


Izolda
4.5/5

Rumini ​még mindig szuper, bármennyire képtelenség, hogy minden útjukon belekeveredik valamibe. :)
A Mokka-szigeten és lakóin jókat nevettem: http://moly.hu/idezetek/581527
Egyetlen hiányérzetem van. Nincs Bojtos Benedeknek egy vagány lánya véletlenül?


koveli
5.0/5

Izgalmas, ​torokszorító kalandok, ez a kötet már nagyobb gyerekeknek való, mert nagyon szövevényes. De nekem nagyon tetszett!!!


Esmeralda
5.0/5

Sötét ​varázslatok, zöldes derengők, gyógyító szerzetesek. Ultra Miron, fekete gróf vs. Elbán herceg, kitagadott trónörökös. Mokka- sziget, Lovetta, a főváros, Bólé- tenger, Cukota- hasadék…
Hála Istennek, már készül a folytatás…


unikornis83
5.0/5

Rumini ​hozta a formáját és újabb galibába keveredett. Minden egyes kötet tud valami újat mutatni. Még mindig izgalmas és fordulatos. Egy biztos: Rumini mindig a jó oldalon áll, és a végén mindig győz!
Riki miatt nem ez lett a kedvencünk a sorozatból, de attól még nagyon tetszett!


Eftímea
5.0/5

Rumini ​és Balikó ezúttal Galléros Fecó naplójának segítségévül deríti ki, mi is történik a Datolyapartot, ráadásul úgy, hogy egy koloncot is kapnak a nyakukba.


bcsbcs
4.0/5

Nekem ​úgy összefolynak a Rumini-történetek, hogy az már kétségbeejtő. De a gyerekek valahogy jobban képesek követni, és ezen már meg sem lepődöm. :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

43.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók