Ajax-loader

Colleen ​Hoover, New York Times sikerlistás szerző valósággal megbabonázta olvasóit a Hopeless-szel. A történet egy hányatott sorsú lányról, Skyról szól, aki összetalálkozik rég elvesztett gyermekkori barátjával, Dean Holderrel. A fiú segít a sokkoló családi múlt feltárásában, így Sky végre elcsitíthatja magában a mély sebet hagyó emlékeket és érzéseket.
A Hopeless Sky szemszögéből mutatta be az eseményeket, a Losing Hope pedig bepillantást enged Dean Holder történetébe, akit régóta kísért a kislány elvesztése. Úgy érzi, kudarcot vallott, amiért nem tudta őt megmenteni. Holder életét beárnyékolja a megbánás és a bűntudat. Sohasem hagyott fel Sky keresésével, mert úgy érzi: ha megtalálná, tovább tudna lépni végre. Arra viszont nem számított, hogy a találkozás pillanata még kínzóbb fájdalmat hoz.
Holder a Losing Hope-ban meséli el, hogy a tizenhárom évvel korábbi események miként hatottak az ő és családja életére, s hogyan lett magányos küldetés számára a lány megmentése. A végleges gyógyulást azonban csak a Sky iránt érzett szerelem hozhatja el…

Értékelések
5.0/5 - 1 értékelés alapján

Colleen Hoover ismét nagyot alkotott. Méltó párja ez a Hopelessnek. Nem is tudom, mit írhatnék róla. Hiába ismerem a sztorit, de mégsem. Egyhuzamban kiolvastam, mert nem bírtam letenni. Kedvenc könyv lett, mindkét kötet marad a polcon és újra el fogom őket olvasni, szerintem többször is.
Hogyan lehet túlélni a testvérünk halálát? Dean Holder erre a méltó példa, a levelei felkavaróak, szívszorítóak, viccesek. Less történetét azért tudjuk, de mégis letaglóz az igazi története. Holder anyjának néhány döntését azért megkérdőjeleztem, de összességében nem lehet elítélni, nagyon sok mindent megtett mindkét gyerekéért, bár még mindig nem tudom felfogni, hogy hogy nem lehet észrevenni, ha a gyerekünket molesztálják. Nem, soha nem szeretném ezt megtapasztalni, de abban reménykedem, hogy én nem vagyok az a típusú szülő, mint amit itt leírt Holder is, hogy az anyjuk már rutinosan megtanulta kiiktatni a 6 évesek beszédét maga körül, semmiségekkel elintézte őket, nem ért rá velük foglalkozni, mikor pl. Hope eltűnt.
Nagyon sok mindenről szól ez a könyv, többről is, mint az elődje, mert itt mélyen átéljük Less elvesztését is, de mégsem letargikus a könyv, mert Holder levelei tele vannak szarkazmussal és a sírás helyett inkább sokszor megmosolyogtatott, vagy éppen kalapot emeltem egy-egy beszólás, megállapítás előtt.
5 csillag és kedvenc könyv. Kérek még sok-sok ilyen jó könyvet!

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://moly.hu/ertekelesek/1755807


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

60.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók