Ajax-loader

Élvezet ​a szemnek és a szájnak!
Az olaszok számára szinte elképzelhetetlen az élet tészta nélkül! De a magyar konyhában is egyre inkább helyet kapnak a legváltozatosabban elkészíthető metéltek, spagettik, makarónik, és már nemcsak az olasz vendéglőkben hódolunk a tészták iránti szenvedélyünknek, egyre több családban kerül rendszeresen főételként az asztalra.
A könyvben elsőként olyan, zöldséggel és sajttal készült tésztákkal ismerkedhetünk meg, mint például a “penne zöld spárgával”, a “gombás ravioli” vagy a “juhsajtos ternette”. Majd számos fenséges recepten keresztül – mint a “tonhalas linguine”, a “füstölt lazacos fettuccine” vagy a “bárányragus tészta” -mutatjuk be, hogy a tésztát hallal, a tenger gyümölcseivel éppúgy el lehet késztíteni, mint szárnyasokkal vagy másfajta húsokkal. Külön fejezetben találhatók azok a tésztafajták, meylek pikáns töltelékkel készülnek, egyebek közt olyan ínyencségek, mint a “bazsalikomos tortellini” vagy a “zöldfűszerekkel töltött cannelloni”. Ezek azonban korántsem egyedüli sztárjai ennek a receptgyűjteménynek. A kipróbált receptek a Földközi-tenger ízeit varázsolják otthonunkba, fantáziánk határtalanul szárnyalhat elkészítésük közben, amire “hobbiszakácsaink” ötletei, javaslatai szolgáltatják a legjobb bizonyítékot.

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

7.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók