Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Sippancs
5.0/5

Tökéletesen ​hozta az első rész színvonalát mind hangulatban, mind fordulatokban, mind stílusban, mind a karaktereket illetően.
Kíváncsian várom, hogy hogyan folytatódik tovább Sárosiék története!


mokus33
4.5/5

Ugyanúgy ​tetszett, mint az előző rész, de ugyanaz vele a problémám is: továbbra is úgy érzem, hogy sokkal jobb lett volna egy részletesebb, kibontott regényben olvasni Felícia gyógyítóvá alakulásának, tanulásának történetét, mint ilyen rövid novellában.


hmargit
5.0/5

Az ​első részben megismertük az 1700as évek vidéki városának társadalmát, ez a rész ennek a korszaknak az egyik nagyvárosában Budán játszódik. A könyv rövidsége ellenére sokat megtudhatunk a korabeli Buda társadalmáról is. A történet bonyolódik, nagyon kíváncsi vagyok a végkifejletre. Gyanítom a Szép Gábrisról még fogunk hallani.


Ez ​nem egy regény. Ez egy kis történet része, mint mikor az ember egy sorozatot néz a tévében! Nekem nagyon tetszett! Várom a folytatást!!! :)


koan12
3.5/5

Folytatódik ​a történet, még mindig kísért a múlt. A Sárosi család új életet kezd, hiszen nincs más választásuk. Sárosi Felícia sorsa végleg megpecsételődik. Nem boszorkány akar lenni, hanem gyógyító füvesasszony. Míg az előző részben pörögtek az események, most egy cselekményekben szegényebb novelláról van szó. Ennek ellenére az írónő a történet rövidségéhez mérten megmutatja a korabeli budai életet. Kíváncsi vagyok a végkifejletre is.


Az ​első rész nagyon kellemes felvezető novella volt és fel is keltette az érdeklődésemet a folytatás iránt, ami viszont olyan, mintha egy hosszabb történetből kiragadott nem túl érdekfeszítő részlet lenne. Valahogy úgy éreztem, hogy nem igazán jutottunk sehová, az előző rész rövidebb de sokkal tartalmasabb volt. Mivel ilyen rövidke, szerintem a követekző részt is megnézem, hátha abban összeáll ez a sok felvezetés.


murka
3.0/5

Kevéske… ​sokkal többre, jobbra számítottam. Nagyon rövid és nem egy kidolgozott regény.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók