Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Odilia
3.5/5

Megküzdöttünk. ​Nagyon. A felénél félre kellett tennem, jót tett a szünet. Nekem kicsit túlírt, túlmagyarázott történet volt. Kevesebb néha több.
Amélia s Tony kapcsolata erőltetett, Harry s Charlotte idegesítő, Evelyn és Lucas meg felesleges, ha {{megöljük az egyiket}}.
Ez nem jelenti azt, hogy megbántam a könyv megvásárlását. Hisz egy kezdő író munkája, aki még sokat fejlődhet a jövőben. Várom a folytatást, kíváncsi vagyok kik lesznek a középpontban.


Könnyű, ​kedves romantikus olvasmány volt, semmi extrával :) Amelia nekem néha túl sok volt,Tony és Charlotte voltak a kedvenceim még Harryt is kedveltem. Tuti történt vele valami ami miatt ilyen, azért jó lenne ha lenne neki és Charlottenak könyve sokkal szívesebben olvasnám el azt.


Nem ​mondom azt, hogy rossz volt, de nem is egy óriási durranás. Több nevetést és bájt láttam bele a fülszöveg alapján. Kissé klisésnek és kiszámíthatónak találtam végig. A végén pedig mindenki csudi boldog lett.
A Harry és Charlotte vonalat pedig borítékolhatni lehetett. Sajnos csak 4 csillagra tudom értékelni.


kedves ​történet, egy barátság változása a bizalmas baratbòl egészen az igazi szerelemig. Igazi ízig végig, történelmi romantikus történet, a legjavából. Mind a szereplők élnek, majdnem kilepnek a lapokból, igazi nő a főhős nőnk , aki nem ijed meg az ele táruló nehezsegektol, ha emberrablasrol van szó, ha menekülésröl, ha csak szerelmi fèltèsröl, és igen a pasink se mindennapi, erős, bátor, furfangos, igazi társ és semmitől sem riad vissza ától, hogy elerje a célját.
Megfelelően izgalmas és furfangos történettel.
Kellemes olvasmány mindenki számára.
Remélem valamikor olvashatom a Charlotte és Hanry tortenetet is.


Sylvie_B
5.0/5

Úgy ​készültem, hogy én most egy szép, hosszú, dícsérő posztot fogok begépelni, aztán rá kellett ébrednem, hogy negatív véleményt sokkal könnyebb írni, mint mikor tetszik az, amit az ember olvas. Mert a hibákat ki lehet vesézni, na de hogy kellene megírni egy pozitív értékelést, ha az ember lánya nem akar átmenni csöpögősbe?! :)
Tetszett. Aranyos történet, kellemes, fölösleges dráma nélkül - bár Amelia néha kicsit túlzásba vitte a házasság miatti parát, de azért még elnézhető neki :) -, csipet humorral, izgalommal, szenvedéllyel.
Azt mondanám - ha hasonlítani akarnám valamihez -, hogy olyan Amanda Quick-es, de mégis hamisítatlan Rose Woods.
Köszönöm Anikó a lehetőséget, hogy olvashattam! Igazi élmény volt! :)


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
5.0/5

Statisztika

15.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók