Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Tökéletes. ​Benne volt minden, amit szerettem volna, boldog a lezárás, a humor is megmaradt (ma a suliban és a vonaton is többször hangosan felnevettem, pedig ezt nehéz elérni, általában ha emberek között vagyok igyekszem moderálni magam).
Először csak kapkodtam a fejem, amíg mindenkiről kiderült hogy mi mindent csinált az elmúlt 8 évben, de aztán gyorsan bekapcsolódtam és onnantól csak élveztem a meglepetéseket, fordulatokat és (végre) egy olyan NHN könyvet, amit még nem tudok kívülről #bár úgy sejtem ez nem sokáig marad így…# :-)


nadetti
5.0/5

Egyszerre ​voltam szomorú, és boldog, miközben a kezem közt tarthattam ezt a történetet. Vége a gyerekkoromnak. Mia is felnőtt, Rocky is felnőtt, nem kétséges, felnőttem én is. A könyv ugyanolyan élvezhető volt, mint az előző részek, furcsa volt angolul olvasni, miután mindegyiket magyarul szurkolhattam végig. De megérte. Mia továbbra is olyan hipochondriás, mint mindig is volt, és imádtam, hogy Meg Cabot továbbra is ennyire kiszámítható. Furcsa volt, furcsán felnőtt, és kétségkívül hiányolni fogom Mia-ékat az életemből. Köszönöm, Meggin Patricia Cabot!♥


Awww. ​Ez olyan kis cuki volt!
A lényeg, hogy elégedett vagyok a befejezéssel. Mondjuk az esküvőről több részletet is közölhetett volna kedvenc Miánk.
Az is látszik a köteten, hogy Meg Cabot egy pár ötletet sikeresen átültetett a képernyőről a könyvbe.
De végül eléggé izgalmas, pörgős és aranyos kötet lett.
Vége a Mia-maratonnak.


Az ​első könyv, amit angolul olvastam. :) Egyszerűen nem tudtam tovább várni az elolvasásával. Mia…hát nem nagyon változott, szerintem sosem fog teljesen felnőni. :) Megmaradtak a tipikus jellemvonásai is, mint a hipochondria, túl aggódás és az egyszerű problémák hatalmassá varázsolása, valamint a szem-kéz koordinációja sem javult. És ott van még a mindig tökéletes álomlovag Michael, aki szintén nem változott semmit, na jó talán még egy kicsit szuperebb lett. :) Imádtam az összes megmozdulását és reakcióját, valamint azt, hogy mennyire szereti ezt a kerge lányt.
Maga a történet nekem kicsit túl zsúfolt volt, annyi dolog történt a könyvben, hogy az ember csak úgy kapkodta a fejét. Én az új kis hercegnőről kicsit kevesebbet tettem volna ebbe a könyvbe, hiszen lesz neki is sajátja. A lánykérést imádtam, annyira romantikus volt és meg sem volt túlcifrázva. Az utána kiderülő bonyodalmat szintén egy kicsit erőltetettnek éreztem, de azért még belefért ebbe a lezáró kötetbe. :)
Várom, hogy magyarul is elolvashassam majd!
TEAM MICHAEL FOREVER!!! :)


sukiyo
5.0/5

Nagyon ​jó volt, nagyon jólesett. Örülök, hogy mindenkiről – és tényleg mindenkiről – megtudtunk valamit, hogy mi történt vele az elmúlt 8(?) év alatt. Michael még mindig a legtopabb könyves fickó ever. :) Nagyon, nagyon szerettem az egészet.


lejla
4.0/5

Annyira ​jó volt megint Miáról és a többiekről olvasni. Változatlanul szeretem őket (kivéve Lillyt), örülök, hogy végül is mindenki {{happily ever after}}. Nem volt olyan jó, mint a sorozat többi darabja, ha az első is ilyen színvonalú, nem biztos, hogy kedvet kaptam volna. Sajnos sokkal kevesebb van benne a megszokott humorból, és jóval több a nyálas jelenetekből ({{Mia beszélgetései a szüleivel, Mia apja és anyja összejönnek, Mia új kistesója ésatöbbi}}), amik a korábbi könyvekben teljesen a helyükön voltak. Mindig kaptunk egy kis romantikát, vagy családi összeborulást, vagy baráti kibékülést, de mindig csak a kellő, emészthető mértékben. Itt meg minden jött csőstűl. De mindennek ellenére kedves, kellemes, érdekes olvasmány volt. Abszolút megérte. A sorozat továbbra is kedvenc. :)


ildikeee
4.0/5

Igazán ​nagy kihívás volt. Ez volt az első hosszabb terjedelmű angol olvasásom. Az elején érteni értettem, de nem haladtam vele olyan jól. Aztán egyszer csak történt valami és repültek a lapok.
A sztoriról…. Hát az elején nagyon nem történt semmi, össze lett foglalva az elmúlt 8 év meg a jelen. Aztán hirtelen beindult és akkor egyszerre történt minden. Összességében nagyon jól sikerült a könyv, bár számomra kicsit kiszámítható volt. Ja és a címből kiindulva azt hittem az esküvőt jobban részletezi, hát ez egy csalódás volt, de így is kerek volt a sztori… :(


Sonja
5.0/5

Ez ​nagyon cuki volt és nagyon Miás. Nem is tudom bízom-e abban, hogy nem lesz folytatás… vagy hát végülis nem tudom annak tekinthető-e Olivia regénye.
De be kell lássam Michael igazi álompasi.


Meggie
4.5/5

Az ​eleje kicsit lassan indult be (Mia a változatosság kedvééért nyavalyog), de utána rá kellett jönnöm, hogy teljesen sosem fogok felnőni… Vagyis nem mostanában.:D <3


Connie
3.5/5

Volt ​két hangosan nevetős pillanat a regényben, meg mégiscsak “fiatalságom” egyik olyan regénysorozata, ami elindított a könyvmolyság útján, viszont mégis azt kellett megállapítanom, hogy mostanra már nagyon kinőttem Cabotból. Azért nem bánom, hogy elolvastam, a nosztalgia megvolt, és egyébként tényleg nem rosszabb a többi Cabot regénynél.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók