Ajax-loader

Ákos ​nemrég kezdte az óvodát. De hiába aranyos az óvó néni, hiába hívják játszani a gyerekek, csak nem akar bemenni egyedül a csoportba. Amikor anyukája otthagyja, azért sem játszik senkivel!
És persze az elalvás sem megy könnyen.
De játékkal, kedvességgel minden nagy probléma megoldható, és végül Ákos örül, hogy ő is óvodás, és együtt lehet a többiekkel! Hiszen együtt játszani a legjobb.
Vadadi Adrienn író és óvónő. Történetei a legkisebb óvodásoknak szólnak, és páratlan kedvességgel mesélnek a kicsik mindennapjairól. Igor Lazin mulatságos rajzain életre kel Ákos, Dani, Lea.
Minden ovis polcán ott a helye!

Értékelések
3.0/5 - 1 értékelés alapján

emese gy.
3.0/5

Épp most volt az óvodai beiratkozás, ezért az elmúlt hetekben igyekeztem minél szebb, érdekesebb képet festeni az intézményesített gyermeknevelésről Kétéves számára. Ekkor került hozzánk Vadadi Adrienn könyve is… ugyan az első olvasáskor erősen szelektáltam, hogy melyik mondatot olvasom fel, igyekszem tompítani a Kétévesre váró kihívásokat. Ilyen szempontból a három történetből kettő kicsit “necces” (anya nem leszel ott velem? egyedül kell aludni?), de próbálom úgy csavarni, hangsúlyozni, hogy ne újabb félelmeket ültessek a leenvő ovisom agyába… (folytatás a blogon):
http://minimoly.blog.hu/2017/05/11/vadadi-adrienn_akos-ovodaba-megy

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

http://minimoly.blog.hu/2017/05/11/vadadi-adrienn_akos-ovodaba-megy


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
3.0/5

Statisztika

34.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók