Ajax-loader

Jó ​szívvel és meggyőződéssel ajánlható ez a receptgyűjtemény mindazoknak, akik szeretik a gyorsan elkészíthető, ízletes ételeket, akik szívesen kísérleteznek új alapanyagokkal úgy, hogy a siker garantált, akik számára fontos az egészségtudatos táplálkozás és természetesen azoknak, akiket érzékenyen érint a hagyományos nyugati étrend.
A szerző olyan, mint ez a receptkönyv. Jól összeszedett, színes és fantáziadús személyiség. Tolnai Orsolya kitűnő példa arra, hogy az elsőre nehéznek tűnő élethelyzet – “mit fogok ezentúl enni?!” – hogyan válhat kitartással, pozitív hozzáállással és egy nagy adag kísérletezőkedvvel sikerré. Ez a szakácskönyv, melyet a kezében tart, több táplálék intoleranciát is figyelembe vevő, kreatívan megalkotott ételek gyűjteménye, amelyben megtalálható a modern és nemzetközi konyha ízvilága. Nagyszerű segítséget nyújt ahhoz, hogy a táplálékallergiával kűzdők étkezése ne a korlátokról, hanem a lehetőségekről szóljon.

“2013 májusában, amikor a meglévő inzulin rezisztenciám mellé laktóz-, és glutén érzékenységet is diagnosztizáltak, feltettem magamban a kérdést: “Ha se cukrot, se laktózt, se glutént tartalmazó élelmiszereket nem fogyaszthatok, akkor mit fogok ezentúl enni?” Mindig is szenvedélyem volt az evés és a főzés, de akkor nem volt más választásom, gyökeresen meg kellett változtatnom az életmódomat, a bevásárlási és a főzési szokásaimat. Száműztem a konyhámból az egészségem megőrzése érdekében a gabonaféléket, kivéve a zabot és az amarántot, a hüvelyeseket, a burgonyát, a finomított cukrokat, a laktózt, a glutént és a tartósítószereket tartalmazó feldolgozott élelmiszereket. Elkezdtem új alapanyagok után kutatni, kísérletezni, és felfedeztem, hogy az eddig tőlem távol álló hozzávalókból milyen gyorsan össze lehet dobni pár finom fogást. Ebben a szakácskönyvben leírom, milyen ételeket eszem otthon nap, mint nap, és megmutatom, hogy elkeseredésre semmi ok, a laktózt-, a glutént és a cukrot az étrendünkből elhagyva is fogyaszthatunk változatos, finom ételeket. Bízom abban, hogy receptjeim által segítséget nyújthatok azoknak, akik hozzám hasonlóan egy új, jobb életet kívánnak kezdeni." (Dr. Tolnai Orsolya)

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

-
átlagos pontszám
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ
0
lezárult rukk / happ

Címkék

Kollekciók