Ajax-loader

DUFF ​= Designated Ugly Fat Friend, magyarul kb. Ügyeletes Ronda Dagi Barátnő

A tizenhét éves Bianca Piper cinikus, hűséges, és még véletlenül sem gondolja azt, hogy ő lenne a legszebb a barátnői között. Arról nem is beszélve, hogy okosabb annál, mint hogy elkábítsák az iskolai nőcsábász, Wesley Rush szavai.
Ami azt illeti, Bianca kifejezetten gyűlöli ezt a srácot.
Amikor pedig Wesley _Duff_nak nevezi őt, egyszerűen ráborítja a kóláját.

Ám Bianca élete otthon sem éppen tökéletes, így figyelemelterelésre van szüksége. Azon kapja magát, hogy megcsókolja Wesleyt. És ami a legrosszabb, még élvezi is. Hogy elszabaduljon a mindennapok poklából, beleveti magát a fiúval egy titkos „ellenségek extrákkal” kapcsolatba.

És ez egészen addig működik is, amíg ki nem csúsznak a dolgok az irányítása alól: kiderül, hogy Wesley nem is olyan rossz hallgatóság, ráadásul az ő élete is elég kiábrándító. Bianca elborzadva veszi észre, hogy kezd beleszeretni abba a srácba, akiről úgy gondolta, mindenkinél jobban utálja.

“Te is DUFF vagy? Biztos vagyok benne, hogy igen, legalább egyszer az életben annak kellett lenned. Ha igen, akkor ez a történet neked szól – olvasd el!” – Maria

“Ez a könyv LENYŰGÖZŐ! Az egész annyira tökéletes, szívszorongató és csodás volt. Azt hiszem, ez a kedvenc kortárs ifjúsági regényem.” – Nisha

Értékelések
4.3/5 - 2 értékelés alapján


Zsirai Réka
5.0/5

Hú, hát hol is kezdjem… Az egyetlen dolog amit biztosan tudok, hogy Duff vagyok. De nem úgy, mint Bianca, én tényleg az vagyok. A saját Wesley-mnek alig egy hónapja adtam ki az útját. A történet sok mindenben hasonlít az elmúlt hónapjaimra. Ez amolyan pont jókor felfedezett könyv. Bianca viszont sok szempontból más, mint én… És be kell vallanom, hogy sok mindent tanultam tőle ez alatt a 300 oldal alatt.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/kody-keplinger-the-duff-a-potkerek/en-es-a-konyv/reka1021


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.3/5

Statisztika

56.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók