Ajax-loader

Szeretnél ​természetes, beteljesítő szerelemben élni?
Kérdőjelezd meg a szeretetről alkotott eddigi véleményed!

A szeretet nem tanulható, és nem lehet kiművelni sem. A mesterségesen kiművelt szeretet távolról sem szeretet lesz. A valódi rózsa helyett művirágot találsz. Amikor megtanulsz valamit, az annyit jelent, hogy a külvilágból fogadod be, nem a belső fejlődés eredménye. Márpedig a szeretet csak akkor lehet hiteles és valódi, ha a bensődben növekszik. A szeretet nem tanulási, hanem fejlődési folyamat. Nem arra van szükség, hogy megtanuld a szeretet módjait, hanem inkább arra, hogy elfelejtsd a szeretetlenség módjait.

Osho a rá jellemző szellemességgel, humorral és megértéssel intéz kihívást hozzád, hogy elutasítsd azokat az egészségtelen kapcsolati mintákat, amelyeket a környezetedben élőktől tanultál, és önállóan fedezd fel a szeretet jelentését. A szeretet olyan új útjait tárja eléd, amelyek örökre megváltoztatják az emberekhez fűződő viszonyodat. Többek között megtudhatod, hogyan:
-szerethetsz ragaszkodás nélkül,
-szabadulhatsz meg elvárásoktól, szabályoktól és követelésektől,
-oszlathatod el a magánytól való félelmedet,
-lehetsz teljességgel jelen a kapcsolataidban,
-őrizheted meg szerelmedet frissen és elevenen,
-válhatsz olyan élettárssá, aki mellett a másik folyamatosan tovább fejlődhet és változhat.

A szeretet és a szerelem nem maradhat meg puszta költeménynek vagy álomnak – valóságosan jelen kell lennie az életedben! Meg kell elevenítened, hiszen sosincs túl késő a megtapasztalásához. A Szerelmesen arra fog ösztönözni, hogy fenntartás nélkül tudd befogadni életedbe a szeretetet, és a maga teljességében élvezd az életet.

(Osho-dvd melléklettel – Egyedül az úton)

Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

22.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók