Ajax-loader

Claire, ​a húszas éveiben járó, egyedülálló anyuka szeretne annyi pénzt összeszedni, hogy elindíthassa a saját vállalkozását, hogy a mocskos szájú, de (amikor alszik) imádnivaló kisfiának jobb életet biztosíthasson. Ezért kelletlenül beáll a legjobb barátnőjéhez, hogy segítsen szexuális játékszereket eladni.

Egyszer csak felbukkan a városban Carter, Claire hajdani egyéjszakás kalandja, aki örökre megváltoztatta az életét. És bár egyedülálló csokoládéillatán kívül semmire nem emlékeszik Claire-ből, a lány gondoskodik róla, hogy ezúttal mély nyomot hagyjon a fiúban.

Carter leplezetlen döbbenettel veszi tudomásul, hogy van egy négyéves kisfia, Claire pedig attól pánikol, hogy álmai férfija rögtön menekülőre fogja majd, látva a terhességről árulkodó jeleket a bőrén és a nullához közelítő hálószobai tapasztalatát. Ám semmi ilyen nem történik. Ketten együtt mindent megtesznek, hogy eljöjjön számukra az „örökkön örökké”.

Az élet olyan, amilyenné teszed. Ha a tiéd vodkából, csokiból és vibrátorokból áll… hát legyen!

Értékelések
4.5/5 - 2 értékelés alapján


Zsirai Réka
5.0/5

Nem is tudom, hol kezdjem. Imádtam minden egyes mondatát. Főleg Gavint és Drewt. Egyszerűen nem volt talán olyan karakter, akit nem szerettem volna. Carter talán annyira nem került közel a szívemhez, mint a többiek, de ez legyen az én gondom. Kár, hogy csak 5 csillagot lehet adni, mert én erre sokkal többet adtam volna.

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/tara-sivec-csabitasok-es-csemegek/en-es-a-konyv/reka1021


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

37.0
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók