Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


cicus61
2.0/5

Fiatalkoromban ​sok Nemere könyvet olvastam, sok tetszett, sok nem annyira. Ez a könyv nem annyira. Unalmas, nem kötött le. Sokszor lapozgattam oldalakat, annyira felesleges volt a leírás. Karakterek nem fogtak meg és a történet sem. Nem kedvencem az írótól.


ChEebor
4.5/5

Sima ​sci-fi kalandregény, ügyes szerkesztéssel. Már a felütése is nagyon izgalmas és hátborzongató, de ahogy alakul a sztori, úgy derül ki a fő konfliktus is. Mégpedig izgalmas módon, hiszen gyakran a nagy magyarázatnál szakad meg a cselekmény, hogy aztán később derüljenek ki dolgok. És persze közben megannyi fordulat és rejtély jelenik meg. Bár a történet vége azért annyira nem epikus, mégis kielégítő.
Egy kis könnyed olvasásnak teljesen jó.


Mwokar
4.0/5

Őszintén ​szólva, így “hatodjára” már …. kíváncsi vagyok, hogyan fog folytatódni … gyerekkoromban ezt már nem olvastam, csak beszereztem :) … szerintem hozta most is, amit egy ifjúsági regénynek hozni kell, nem hiszem … kizárt, hogy a fiam pár év múlva ne falja ész nélkül ezt a sztorit. Mert ez igazából ennek a 10-14éves korosztálynak szól: “rejtélyes-űrhajós-lézerpisztolyos kaland-regény”, a “kietlen, gyilkos, sötét kozmosz John Wayne szerű szuperhőseivel”, akiknél max csajozásban jelentkezik egy kis deficit, de az is csak azért, mert ők is annyira sebezhetőek valójában, hogy nem is gondolnánk … hehe … nem is igazán sci-fi.


Martina10
4.0/5

Az ​elején kicsit lassúnak találtam . Később egyre jobban érdekelt mi lesz az űrhajósokkal .A kedvenc szereplőm Bart volt .


Egy ​fokkal érdekesebb, mint a többi tucat-Nemere, de nem segít rajta sokat…


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
kívánságlistán
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók