Ajax-loader

A ​Bűntudat nélkül című regény főhőse már ismerős a Tom Clancy-rajongók számára. A fedőneve Mr. Clark. A CIA-nek dolgozik, hidegvérű és igencsak hatékony… De ki is ő valójában? Hogyan lett a hétköznapi John Kellyből a CIA legendás ügynöke, aki áthágta az igazságszolgáltatás és az erkölcs határait – könyörületesség és bűntudat nélkül?
Az egykori SEAL kommandós és vietnami veterán életét beárnyékolja felesége halálos autóbalesete. Fél évvel a tragédia után John Kelly megismerkedik egy fiatal, ám tragikus sorsú nővel. Bimbózó kapcsolatuknak azonban hamar vége szakad: a lány brutális gyilkosság áldozata lesz. A férfi bosszút esküszik, és a szeme előtt egyetlen cél lebeg: fel akarja számolni a drogdílerekből álló, kegyetlen bűnszervezetet.
Ezzel egy időben a Pentagon parancsára egy titkos hadművelet veszi kezdetét Észak-Vietnamban. A politikai foglyok kiszabadításához a kémek és a különleges harci különítmények mellett kell egy tapasztalt katona, aki jól ismeri a vietnami terepet.
John Kelly (új fedőnevén Mr. Clark) hirtelen két küldetés nehézségeivel találja szembe magát – és nem hibázhat, mert nem csak a saját életét kockáztatja a harcban.

Értékelések
4.0/5 - 1 értékelés alapján

Kota Jolán
4.0/5

„A szabályzat óvatlan emberek vérével íródik.”

John Kelly. Egy férfi, aki semmit sem tűr.
Robin Zacharias. Egy másik férfi, aki mindent kibír.

Az első egykori SEAL kommandós és vietnami veterán, John Kelly, akinek balesetben meghal várandós felesége, majd fél év múlva egy másik hozzátartozó nőt az alvilág brutálisan meggyilkol. John bosszút esküszik.
A második férfi Robin Zacharias repülő ezredes, akinek legfontosabb tantárgyává lépett elő a túlélés, ezzel együtt minden más huszadrangú feladattá silányult az életében.

John Kelly az Usa egyik eldugott szigetén forrasztgatja összetört élete cserepeit.
Robin Zacharias Vietnamban hadifogoly, akinek létét titkolják, halálhírét keltik.
Mind a kettő kiválóan kiképzett katona a maga nemében.
Mi közük egymáshoz?

A CIA titkos hadműveletet tervez Vietnamban, amelynek élére a személyes bosszúért is lihegő John Kelly kerül, Mr. Clark fedőnéven. Most már két felől is szorongatják hősünket, amelyben a tét – bagatell – az élete. Hogyan fonódnak össze az amerikai alvilági bűnözők szálai a föld másik oldalán fekvő Vietnammal?

Igen, a klasszikus jó és a rossz harca, ahol mindenki felvonultat mindent, amilye csak van: árulást, megtévesztést, kitartást, hűséget, tudást, tapasztalatot, hadi fegyverzetet, bármit.
A jónak nincs mindig szerencséje.
Szerencsére a rosszaknál sem különb a helyzet.


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.0/5

Statisztika

10.5
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók