Ajax-loader

További értékelések

Az alábbi értékelések a Moly.hu-ról származnak. A Rukkola értékelésekhez kattints ide.


Ez ​nagyon szórakoztató jó krimi volt, nagyon tetszett, még ha kedvenc nem is lett. De ez csak azért van, mert egyenlőre nem a krimi korszakomat élem.
Igaz nem volt még tervben és kihívás miatt vettem előre az olvasását, de nagyon jól szórakoztam. Jókat derültem a humorán a történetnek. Szeretem az ilyen könnyed lélegzetű krimiket. Régen sok ilyet olvastam a könyvtárból.
Szívesen ajánlom a krimi kedvelőinek.


nagy_anikó
4.0/5

Erre ​a könyvre a címe miatt esett a választásom. Pontosabban “R” betűs címre volt szükségem. Nem tudtam ki az író, csak közvetlen az olvasás előtt azonosítottam be, hogy kit is rejt a Frank Cockney név.
Nagyon régen olvastam könyvet Lőrincz L. László, épp ideje volt, hogy a kezembe kerüljön.
Egy nagyon jó, borzongató (mondhatnám gyomorforgató) történet. Brutális, látszólag összekapcsolhatatlan gyilkosságok, egy a közös bennük az elkövetés módja és a rókacsapda, amely az áldozatok lábán van. Izgalmas, pörgős könyv. Ami zavart az egy másik könyvre visszatérő utalás, ezért a pontlevonás.


Nem ​tudok csalódni. Azt kaptam, amit vártam. Egy nagyon jó L.L.L. regényt. A számomra megszokott stílussal. Bár én elfogult vagyok az íróval szemben. Volt itt minden, ami kell: nyomozás, holtestek.


Eva_Pussova
5.0/5

Nagyon ​jó krimi. A végén ott az utalás az aranykereszt történetére, kár , hogy eddig nem született meg. Megint Ázsiával kapcsolatos a történet. A főhős Frank Cockney és a barátja José atya. Kis Kígyó kevesebbet szerepelt, mint az előző részben. És persze szép lányok, hullák, gonosz, bosszú, érdekes helyek.


CarmenV
4.5/5

Igazából ​van egy kihívás amihez kések, pengék ilyesmik kellenek, és amikor apukám szelektált megakadt rajta a szemem, és bár nem tudtam mit várjak egy ilyen borítótól, de elég jó volt :D sőt!
Bár amikor megnéztem kicsit jobban akkor megint rájöttem, hogy sikerült egy sorozatba belenyúlni, és bár érthető a történet de valószínűleg jobb lett volna ha sorban haladok…
Nekem a drogos/hallucináló részek annyira azért nem tetszettek ott néha csak lapoztam volna… (nekem itt a -fél csillag, de lehet ha sorban haladok jobb… vagy ki tudja.. majd írok :D )
Nos a borító a futottak még kategória, és vicces volt, mert el kellett vinnem egy anyagot de a főnökömnek kellett pár papír az irodából és viccesen megjegyezte, hogy nem akart turkálni az asztalomon, de szinte elpirult xD mondjuk ezt kivédhettem volna ha nem hiszem el, hogy sietni kell, hanem csak azért is elteszem a könyvem, akkor mondjuk egy fél nappal hamarabb kiolvasom, de mindegy… relaxáltam egy kicsit a szép zöld gyep mellett a padkán… :D
Mindenesetre a történet jó, van benne minden, és a képzelgések is értelmet nyernek és Fűrészkéz és társai! TE JÓ ÉG!
A történet néhol picit túlzó, pl amikor meglövik de lazán megy tovább, lehet Csak Norrisz volt a mentora :D de kemény legény, odateszi magát és mindent megold, amire ráharap azt nem engedi :D
Nagyon jól vezette a dolgokat. Mondjuk a végén extra gyorsan ment minden, de nekem tetszett. Szóval nagy a valószínűsége, hogy a többi is sorra kerül :D
A szöveg fenomenális :D


ladybird12
3.5/5

Hát ​nem a kedvenc könyvem lett. A Négy fekete koporsó után ez már nem verte a csúcsot. Voltak olyan részek, amiket élveztem, de mégis hiányzott valahogy az a nagy bumm a végén, amit számtalan LLL könyvek végén szoktam érezni.


Nokimaki
3.0/5

Egy ​szokványos, kicsit unalmas, gyilkossági ügyben való nyomozós történetnek indult. A cselekmény nagyon nem bonyolódott. Az viszont tetszett, hogy az utolsó néhány oldalig nem lehetett még csak sejteni sem a végkifejletet. De sajnos az izgalmas rész csak ez az utolsó néhány oldal volt. Kicsit összecsapottnak éreztem a végét. Olyan volt, mintha az író sietett volna a befejezéssel. Lehet, szorította a határidő…


szdius84
5.0/5

Majdnem ​belefutottam abba a hibába, hogy előbb akartam elolvasni ezt a könyvet, mint a Négy fekete koporsót. A fülszövegből csak annyi hasonlóságot vettem ki, hogy a szereplők ugyanazok. Aztán rájöttem, hogy kell hozzá a másik könyv is, úgyhogy mégis jó sorrendben olvastam el őket. A történet ebben is gyorsan pörög, nem nagyon vannak benne lapos részek, bár azért a végén, amikor fény derül az indítékokra, most is azt éreztem, mint a többi LLL könyvnél, hogy elhúzza egy kicsit. Szerintem túl sokszor szúrja be a múltban történt eseményeket, újra és újra ugyanazokat a felvillanó emlékképeket. A vége megint egy jó kis csattanóval zárul, amikor már azt gondolnánk, hogy lezárja a történetet valahogy, akkor még történnek meglepő dolgok.
Viszont kíváncsi lennék, mi is lett volna az a történet az aranykereszttel???


Freya_chan
5.0/5

Számomra ​az író ezen könyvei ugyanannyira tetszenek, mint a másik nevén írtak. Bár ennek a könyvnek főszereplői mások, mégis ugyanannyira szerethető mind Cockney, mind az atya. Fordulatos, és meglepetésekkel teli volt. Volt annyira élvezhető, mint ezen sorozatának az első része, vagy mint az összes többi könyve az írónak.


Gabriel6
4.0/5

Régóta ​várt rám ez a könyv a polcon, pedig kedvenc íróm műve. De valahogy mindig mást választottam helyette.
Nagyon izgalmas történet, főleg a vége, azt nem is voltam hajlandó megszakítani, egyben akartam elolvasni.
Az előzmény sztorit kb 25 éve olvastam, de azért valami rémlett közben, a nevek is ismerősek voltak benne. Szerencse, hogy amúgy, a szereplőket leszámítva nem volt összefüggés a 2 könyv között.
Volt benne olyan fordulat, amire számítottam, de értek meglepetések is szerencsére.
A befejezésből úgy tűnt, hogy kellett volna készülnie egy újabb könyvnek is, de ebből sajnos nem lett semmi. Azért lehet, hogy még Laci bácsi előveszi a témát egyszer.


← Vissza a könyv adatlapjára


Értékelések

Rukkola értékelés
-/5

Statisztika

5.0
átlagos pontszám i
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók