Ajax-loader

A ​19 éves Avery Morgansten, annak a bizonyos 5 évvel korábbi rettenetes, egész életét megváltoztató Halloween bulinak az emlékei elől menekülve, beiratkozik az otthonától több ezer kilométerre levő főiskolára. Amire azonban soha nem számíthatott volna, hogy éppen az a fiú kezd érdeklődni iránta, aki egyetlen pillanat alatt összetörheti Avery, gondosan felépített jövőjét.
Vannak dolgok, amiket meg kell élni…
Cameron Hamilton 190 centi magas, szikrázóan kék szemű, szívdöglesztő srác, akinek csodálatos képessége van arra, hogy elérje, Avery megint olyasmikre vágyjon, amikről úgy gondolta, hogy régen kiölték belőle. Nagyon nem jó ötlet összejönni vele. Ugyanakkor lehetetlen semmibe venni a feszültséget, amely kettejük között támad, és amely felszínre hozza Avery lényének, addig nem tapasztalt oldalait.
Vannak dolgok, amiket nem fojthatunk magunkba…
Amikor azonban Avery váratlanul fenyegető e-maileket és telefonhívásokat kezd kapni, már kénytelen szembenézni a múltjával, amit szeretett volna rejtve tartani. Van ugyanis valaki, aki nem engedi, hogy elfelejtse azt a bizonyos éjszakát, amikor minden megváltozott. Vajon sikerül végül feldolgoznia magában, hogy felszínre kerül ez a rettenetes igazság? És Cam mellette áll majd, hogy támogassa?
És vannak dolgok, amikért megéri harcolni…

Értékelések
4.5/5 - 1 értékelés alapján

Karina
4.5/5

Szeretem az írónő könyveit, de szerintem nem ez lett a legjobb. Bár lehet, hogy ha egy kicsit más hangulatomban olvasnom, akkor lehet nagyon tetszett volna, de most nem érzem azt, hogy új kedvenc könyvem lett. A szereplők közül, nekem éppen Avery-vel volt problémám. Voltak dolgok, amiket nem értettem mért kellett ennyire megbonyolítana. Tudom, hogy sok szar dolgon ment keresztül, de ez azért egy picit sok volt. El szeretném olvani a másik szemszögből is a dolgot, lehet, hogy úgy már minden világos lesz és jobban megértem mit miért csinált. :)

→ Az értékelés eredetileg itt jelent meg:

https://moly.hu/konyvek/j-lynn-wait-for-you-varok-rad/en-es-a-konyv/karinaa7


Kapcsolódó könyvek

Értékelések

Rukkola értékelés
4.5/5

Statisztika

53.7
átlagos pontszám i
0
aktív példány
0 példány értesítés alatt
0 prerukkolt példány
0 elérhető példány
0 eladó példány
0
stoppolás
0
folyamatban lévő rukk / happ

Címkék

Kollekciók